Prøve og feile… + litt annet!

Jeg fikk Iphone i julepresang, og det krever at jeg setter meg inn i «saker og ting».  Jeg har nå lært hvordan jeg svarer når noen ringer til meg (!!), motta og sende meldinger, ta bilder osv og så har jeg prøvd å filme litt, også. Jeg ser jo at jeg antageligvis må snu på Iphonen når jeg filmer (?), men jeg kommer meg, stadig vekk.

I dag har vi gått en tur på Tunhovdåsen. Jeg gikk på beina fordi det er så lite snø. Det er egentlig godt, synes jeg. Det er nemlig lettere å gå tur til fots med tre hunder, enn å gå på skitur med dem alle sammen.

På denne vesle filmsnutten hører Fant en fugl som plystrer langt i det fjerne og jentene springer etter for å se hva som skjer. De kommer raskt tilbake når jeg plystrer på dem, mens Fant kommer en stund etter at filmen er ferdig. Ellers prøver Ebbie etter beste evne å gi meg votten min som jeg har mistet, men Pia-mor saboterer det gang på gang. 

Fant slapper av et lite sekund. 

BESTEVENNENE, PIA OG FANTERAMPEN!

Én tanke på “Prøve og feile… + litt annet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.