Prøve og feile… + litt annet!

Jeg fikk Iphone i julepresang, og det krever at jeg setter meg inn i «saker og ting».  Jeg har nå lært hvordan jeg svarer når noen ringer til meg (!!), motta og sende meldinger, ta bilder osv og så har jeg prøvd å filme litt, også. Jeg ser jo at jeg antageligvis må snu på Iphonen når jeg filmer (?), men jeg kommer meg, stadig vekk.

I dag har vi gått en tur på Tunhovdåsen. Jeg gikk på beina fordi det er så lite snø. Det er egentlig godt, synes jeg. Det er nemlig lettere å gå tur til fots med tre hunder, enn å gå på skitur med dem alle sammen.

På denne vesle filmsnutten hører Fant en fugl som plystrer langt i det fjerne og jentene springer etter for å se hva som skjer. De kommer raskt tilbake når jeg plystrer på dem, mens Fant kommer en stund etter at filmen er ferdig. Ellers prøver Ebbie etter beste evne å gi meg votten min som jeg har mistet, men Pia-mor saboterer det gang på gang. 

Fant slapper av et lite sekund. 

BESTEVENNENE, PIA OG FANTERAMPEN!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Prøve og feile… + litt annet!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.