Trøtte hunder!

Arne og jeg og alle mine små fir-beinte, kom til Solbu torsdag kveld. Tenk, Arne har tatt seg fri fredag, slik at vi får hele tre dager sammen på Solbu. Jeg husker ikke sist det hendte. Vi fikk raskt varme i hytta, allikevel var det kaldt da vi la oss. Fredag var det et flott vær her. Sol fra skyfri himmel, litt nysnø og kun 5-6 kuldegrader. Et herlig vintervær, altså.

Arne fikk besøk av en kamerat, og Fant, Ebbie, Pia og jeg, benyttet anledningen til å gå en god og slitsom tur. Vi gikk litt langs veien mot Nes, før vi gikk ned til vannet. Det var vel ca 15 cm snø å vasse i, men lett snø å gå i. Vi gikk over vannet, og Fant fikk springe og jakte langs land på andre sida. Pia og Ebbie lekte litt sammen, de trente litt innkalling, Ebbie trente noen forflytninger i utgangsstilling og Pia sprang fortvilet etter Fant for å få han inn til «flokken» igjen. Vi kom oss tilslutt på skogsveien og der var det litt lettere å gå. Deretter gikk vi hjem igjen langs veien. Hundene var trøtte etter turen og jeg kjente at jeg hadde beveget meg, jeg også. Flott trim for alle, altså.

På hytta igjen måkte jeg verandaen fri for snø og koste meg ute med en kakao. Arne og kameraten hans satt fortsatt inne og planla vinterens skitur. Hundene har vært slitne i ettermiddag og kveld, turen tok tydeligvis på dem også. Her er et bilde av Ebbie om hviler og slapper av. Jeg elsker å se på at hun klarer å roe seg helt ned, for da hun kom til meg, hadde hun ikke noe ro i kroppen til å slappe av i det hele tatt.

 

 

 

 

 

 

 

Pia har inntatt plassen i stolen og her kan hun følge med på alt som skjer rundt henne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fanterampen ligger på krakken ved stolen min. Dette er nemlig plassen hans, og her han ligget helt siden han var liten valp.

Lørdag skal vi også kose oss ute og jeg skal legge inn en økt med rally-trening med Ebbie. Jeg glemte skiltene mine hjemme, men jeg får sette opp en liten bane i hodet mitt og trene etter den. Planen er et par skilt  – goddisbelønning, et par skilt – goddisbelønning, deretter 4-5 skilt og så skikkelig lekebelønning med draleika hennes. Det må vel bli bra, vel. 

 

3 svar til “Trøtte hunder!”

  1. Godt nytt år! Det høres så koselig ut på Solbu,atte. Alle vet å slappe av der :)Gikk det virkelig an å sitte ute i sola idag? Det var veldig kaldt nedi dalen.
    Kos dikkon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.