Gode dager!

Mandag og tirsdag formiddag gikk vi tur i Maridalen før jobb, og jeg fant et par steder hvor hundene kunne gå løse. Fant, Ebbie og Pia springer etter hverandre og leker, og Fanterampen drar med seg de andre hvis han kommer over fugler som er/har vært i nærheten. 

Pia springer aller helst etter Fant, for der han er – ja, DER skjer det som oftest noe. Fant er også blitt veldig glad i goddis og lek som belønning. Det er supre belønninger for en liten hund som ikke har vondt i tennene sine lengre. Her sitte han «bamse», i håp om at jeg skal synes han er så innmari god og flink, at han fortjener noen biter ekstra. Jentene leter etter en goddis i bakgrunnen.

Vi gikk en kjempekoselig tur onsdag, med Birgitta og alle hundene våre. Det var rene påskeværet ute, og akkurat passe snø til at vi enda kan gå på beina.

Det var så flott i skogen, atte.

Onsdag kveld var det oppstart på Pias konkurranse kurs 2. Vi blir en fin gjeng på 4 stykker, og med Aase som instruktør, skal dette bli et kjempekoselig kurs. Etter kurset gikk jeg og mine små en god kveldstur på Haslum Kirkegård. Der er det båndtvang og ingen løse hunder som kommer springende og forstyrrer oss.

Jeg har hatt skikkelig treningstørke siden midten av november, har bare trent litt rally og freestyle, men nå håper jeg å komme i gang igjen. Lørdag skal jeg til Vestfold og trene freestyle med en gjeng og det gleder jeg meg til. Det er Ebbie som skal trene mest der, men både Pia og Fant blir med på litt sosialisering og trening. Jeg skulle ønske at det hadde vært noen som hadde lyst til å trene freestyle her i Bærum, men så langt jeg vet, er det ingen som gjør det. Kanskje jeg skulle prøvd å fått til noe? Jeg får se…. 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Gode dager!”

  1. Hei!

    Takk for flott tur igår, kunne ikke vært bedre. Gleder meg også til langturen med middag til sommeren!

    Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.