Fanterampens dag!

Etter at Fanterampen min de to siste dagene egentlig bare har «vært med» meg på trening med jentene (han har fått turer, da), lovde jeg han at han skulle få en god tur fredag! Det løfte holdt jeg, men det ble nok en slitsom tur for gull-gutten min. Kram snø laget store snøballer på poter og mage, og det ble mange stopp underveis, for å prøve å fjerne litt av snøballene. Ikke enkelt, det kan jeg fortelle dere. Fant var like blid, han, og smilte mens han jumpet avgårde. Da er det mye greiere med jentene som bare kunne danse og sprette uten den minste antydning til snø i en lettstelt pels.

Vi så både rådyr og elg i dag. Elgen har jeg veldig respekt for, og da kalte jeg alle hundene inn. Rådyrene var på så lang avstand, at jeg lot hundene få være løse. En deilig tur, avslappende for både hundene og meg. 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Fanterampens dag!”

  1. Stakkars lille pomsen, ikke gøy med så mye snø i pelsen… 😛 Elsker å se han løpe i snøen, og kaste seg ned å grave etter noe som bare han kan lukte 😀 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.