Fanterampens dag!

Etter at Fanterampen min de to siste dagene egentlig bare har «vært med» meg på trening med jentene (han har fått turer, da), lovde jeg han at han skulle få en god tur fredag! Det løfte holdt jeg, men det ble nok en slitsom tur for gull-gutten min. Kram snø laget store snøballer på poter og mage, og det ble mange stopp underveis, for å prøve å fjerne litt av snøballene. Ikke enkelt, det kan jeg fortelle dere. Fant var like blid, han, og smilte mens han jumpet avgårde. Da er det mye greiere med jentene som bare kunne danse og sprette uten den minste antydning til snø i en lettstelt pels.

Vi så både rådyr og elg i dag. Elgen har jeg veldig respekt for, og da kalte jeg alle hundene inn. Rådyrene var på så lang avstand, at jeg lot hundene få være løse. En deilig tur, avslappende for både hundene og meg. 

2 kommentarer om “Fanterampens dag!

  1. Karoline eidal

    Stakkars lille pomsen, ikke gøy med så mye snø i pelsen… 😛 Elsker å se han løpe i snøen, og kaste seg ned å grave etter noe som bare han kan lukte 😀 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s