De siste dagene….

Lørdag var det en travel dag for meg. Det var årsmøte i Norsk Rallylydighetsklubb, og jeg handlet inn brus osv og bakte kake til møtet. Jeg reiste til Lillestrøm kl. 13.30, møtet begynte kl.15.oo og sluttet kl. 20.30. Det ble et langt og konstruktivt møte. Jeg er inne i mitt andre år som styremedlem i 2012, etter dette året går vervet mitt ut. 

Søndag gikk jeg tur med Birgitta og jentene, og hadde bare med meg Fant. Han er så flink til å vente når jentene trener, derfor skal han få litt alenetid med meg, når vi går tur. Det er jo det han liker aller best i hele verden. Tur og jakt. Han oppførte seg kjempefint i møte med mennesker, andre hunder og skiløpere. Riktig så flink var han. 

Mandag var vi en formiddagstur i Maridalen. Vi tråkket oss vei i snøen, og det var ganske tungt for både hundene og meg. En deilig tur, ble det iallefall.

På ettermiddagen kom Karoline på middag, og etter dette reiste vi til Storøya og gikk tur med Inger, Maria, Isa og Ebbie. Vi koste oss med kakao og skravla gikk. Pia trenger å trene på å være alene hjemme, men jeg syntes det var greit at Fanterampen holdt henne med selskap. 

Jeg har vært litt på jobb i dag, også, og i morgen blir det også noen timer på kontoret. Nå slapper vi av, hundene sover og jeg slapper av og ser på tv. Nok en god dag.

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “De siste dagene….”

  1. Takk for en koselig kveld mompen min ❤ Jeg skal ake mer med snusken, det likte hun! 😀 Og storesøster da 😉 Kjakji ❤

  2. 😉 Ja, jeg glemte jo helt å skrive at du akte på akebrett og at Ebbie sprang lykkelig etter og storkoste seg. Hun syntes det var deilig å være alene i kveld , tror jeg, og hun vil nok helt sikkert bli med på flere aketurer. Hun er så snill og grei å ha med seg, atte. 🙂
    Kjakji attende.

  3. Verdens snilleste jente 😀 Hun satt mellom meg og Maria og koste seg, fikk kos på labben, teppe rundt seg, og kjeks! 😉 Ja tenk, vi delte kjeks. Men ikke for mye da, bare små biter 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.