Nybegynnerkurs i freestyle, og turbilder.

Her ska Ebbie, Pia og jeg bo i helga. 

Jeg skal holde et nybegynnerkurs i freestyle i Telemark og hundeklubben har leid en flott hytte til meg. Bad/dusj, kjøkken, koselig soverom og stue. Kan tro jeg gleder meg. Fanterampen skal være sammen med Martine på Majorstua, hvor han får turer, masse trening og kos. I dag har han forresten begynt å trene på å tromme med en pote på Martines afrikanske tromme. Hehe… De er så flinke, Martine og Fant.
Karoline og Andreas tar seg av Mons, for Arne er ikke hjemme disse dagene. Jeg vil ikke at Mons skal være så mye alene nå, når han er så gammel og har vært så syk. Nå er han forresten i mye bedre form, og han spiser som bare det. Pelsen hans er «friskere» også, så nå er han egentlig bare gammel. 
Torsdag gikk Pia, Ebbie og jeg en flott tur før jeg reiste på jobb. Sol og nesten 10 kuldegrader, og jammen meg hørte jeg noen småfugler som kvitret, også. Deilig!! 

2 svar til “Nybegynnerkurs i freestyle, og turbilder.”

  1. Skjønner at dere kommer til å kose dere i den koselige hytta 😀 Og for noen fine bilder fra idag da, var det så fint vær her hjemme? Var jo bare snøkaos på Ål når jeg var der… 😛

    Du må kjøre forsiktig i helgen, jeg vil ha mld når du er fremme, og trygt hjemme igjen! 😀 ❤ 😉

    Kjakji

  2. Det var et fantastisk vær da vi gikk på tur. Jeg storkoste meg, selv om Ebbie og Pia gikk litt på tre bein innimellom. Det var nok kaldt på potene deres. 😉
    Jeg kjører alltid forsiktig og sender mld når jeg er er på plass. 🙂

    Søva gøtt, nattakjakji frå uss her heime.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.