Jeg storkoser meg!!

Denne helga er jeg i Bø i Telemark og holder et nybegynnerkurs i freestyle. Ebbie, Pia og jeg kom til Beverøya camping fredag kveld, mens Fanterampen er hos Martine på Majorstua. Hytta som Bø og Sauherad Hundeklubb har leid til meg, er kjempetrivelig. Faktisk den fineste campinghytta jeg har bodd i. Det er varmt og godt i hytta, nesten litt for varmt, egentlig. Jeg måtte derfor gå rundt og skru ned varmen på ovnene, da jeg kom hit. Det var kaldt ute, 20 minus, men vi fikk noen lufteturer på kvelden, før vi la oss.

Ebbie og Pia måtte selvsagt sove i samme seng som ho mor. Det ble derfor litt trangt for meg fordi det var en smal seng som jeg skulle sove i. Jeg sov godt allikevel, jeg. Ebbie ligger alltid med hodet sitt på hodeputa ved siden av meg, og det synes jeg er kjempekos. Pia ligger bak knærne mine, mens Fant ligger nederst i senga. Nå er jo ikke Fant med, derfor dyttet jeg Pia helt nederst i senga, og slik gikk natt til lørdag.

Vi sto opp til «bare» – 15 grader. Hundene fikk faktisk et par lufteturer før vi reiste til kurslokalet til hundeklubben kl 09.30. Pia og Ebbie lekte og koste seg ute, det snødde litt og det var skikkelig vinterstemning her.

Det er luksus å kunne trene inne og med en slik fin gjeng på kurs, gikk dagen som en røyk. Vi hadde teori og praktisk trening omhverandre, og alle hundene viste stor fremgang i løpet av dagen. Det var en veldig trivelig gjeng, og jeg gleder meg til søndagens kurs.

Da vi kom tilbake til hytta, fikk jentene en tur til. Det ble lek med ball og trening på «tandem-gå-fint-i bånd». Riktig så flinke, var de. De elsker å leke med hverandre, Ebbie og Pia, og de kan liksom ikke få nok av akkurat det. 

I kveld skal jeg bare gå gjennom kursopplegget mitt for søndagen, jeg liker nemlig å være godt forberedt, og så skal jentene og jeg bare slappe av og kose oss. Det blir en tur ut seinere, før sengetid. Det er så flott ute nå, det er kaldt og litt snø i lufta. Det er godt å kunne gå rett ut av døra og slippe hundene ut til lek og tur, for her er det bare et par andre «turister» enn meg. Jeg ser at det lyser i et par andre hytter, men jeg har enda ikke sett et eneste menneske her. Er det rart at vi koser oss, Ebbie, Pia og jeg. Jeg ønsker dere alle en super søndag, for det skal jeg også ha. 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

9 kommentarer om “Jeg storkoser meg!!”

 1. Skjønner at du koser deg der mamma 😀 Men det må vel bli veldig trangt i senga di 😉 Men så er det sååå koselig når snusken ligger på puta, og pomsen nede ved beina. Pia har jeg aldri sovet med ennå, så det får jeg teste ut neste gang… Men snusken ligger jo alltid sammen med meg på hytta. Med hodet på puta ved siden av meg ytterst i senga, så jeg kan ligge bak henne å holde rundt henne ❤

 2. Det ser jo helt fantastisk ut der Hilde! Ikke rart at du koser deg (synes nesten jeg kan se på blogginnlegget ditt at du har det helt strålende:o) Gøy for alle når tonen på kurset er så god.msov godt med jentene dine i senga i natt også (forstår hva du mener, Milli SKAL ligge sammen med meg i senga, og blir ordentlig fornærmet over enkeltsenger;o) Kos deg i kveld og i morgen, og kjør forsiktig hjem!

 3. Takk for det, Gry! Nå har vi akkurat vært ute og jentene har sprunget massssse og lekt og kost seg.
  Enkeltsenger er noe herk, sier Ebbie, for hun SKAL bare ligge sammen med mamman sin. Hun er helt enig med Millimor!!

  Fortsatt god helg, Gry, og jeg skal kjøre forsiktig hjem. Jeg har dyrebar last og det er mange som venter der hjemme. 🙂

 4. Ja vi er mange her hjemme som venter på deg ❤ Kjør pent, og si ifra når du er kommet trygt hjem! Jeg drar innom Mons imorgen ❤

 5. Flott! Jeg er litt bekymret for Mons, for han har vært litt for mye alene i helga. Han har mat i kjøleskapet og på benken på vaskerommet. Han blir sikkert kjempeglad for å få litt besøk. Jeg er nok hjemme ved 17.30 tida søndag.

  Nattakjakji frå turistan!

 6. Andreas har vært innom Mons idag! Blir jo ikke så lenge der da, men skal kose litt med han og gi han mat og vann! ❤ Har du flyttet maten hans opp på benken igjen?

 7. Nei, han får fortsatt maten sin på gulvet, men han har «matlageret» sitt på benken, og antageligvis mat som er åpnet, i kjøleskapet.

  Det gjør ikke noe om du ikke er der så lenge, bare han får påfyll av mat og vann, og at det er noen som kan kose litt med han.
  Jeg kommer jo hjem til han i morgen kveld.

  Kjakji.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.