Den som sover, synder ikke…

Trekløveret og jeg gikk en flott, kald solskinnstur torsdag, før jeg reiste noen timer på jobb. Det var kaldt og jentene gikk noen ganger mere på tre bein, enn på fire. 

De lekte og koste seg, opp og ned bakker og etter hverandre på jordene.

På kvelden var Ebbie igjen på kurs, og vi trente på å få henne opp med aktive belønninger, og å dempe øvelser med passiv belønning. Jeg jobbet med lineføringen hennes og belønnet med ball. Hun gikk kjempefint og jeg var veldig fornøyd med henne. Nå gikk vi ikke så langt, så utholdenheten hennes må jeg nok jobbe mye med. Jeg trente på dekk/bli og belønnet rolig med goddis og ros. Til slutt tok vi en fellesdekk, hvor Ebbie lå fint tida ut. Jeg roste henne noen ganger når et par av hundene rundt henne reiste seg opp, men hun gjorde ikke forsøk på å reise seg opp. 

Etter kurset reiste jeg til Kadettangen, for å gå en tur med hundene. Fant kjente seg igjen, for her hadde vi gått tur og trent for noen uker siden, og han viste med hele seg at han ønsket å trene og å leke. Det var morsomt, synes jeg. Etter tann-operasjonen er han blitt en helt annen hund å trene med (selvsagt, egentlig) og vi har heftige draleker og han spiser belønning som bare det. Vi trente på innkalling, han måtte jobbe seg gjennom flere freestylemoment før han fikk belønning og han gikk litt lineføring. 

Pia trente korte strekker lineføring og sitt/bli. Jeg belønnet henne mest med skikkelig lek, men også med noen godbiter innimellom på lineføringen. Da vi kom hjem på kvelden, fikk de hver sin kong igjen, og etter at den var vel fortært, sloknet hele gjengen. Jeg tror nok de var fornøyde med dagen, mine fir-beinte bestevenner. 

En kommentar til «Den som sover, synder ikke…»

  1. Å de er så søte der de ligger! Ebbie med ørene rett opp, og Pia med ørene greit synlig hun også ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: