Nest siste kurskveld!

Ebbie var superflink på kurset torsdag kveld. Hun var utrolig fokusert og innmari ivrig og hun jobbet med stor glede og lyst. Pauser ville hun omtrent ikke ha, men sprang allikevel glad og fornøyd inn i buret når jeg ba henne om det. Tenk hvis hun hadde klart å vise en slik glede og intensitet når hun går konkurranser. I Drammen Hundepark har hun ikke denne intensiteten og der jeg må jobbe mye med henne, for at hun skal komme opp i intensitet. Det er allikevel verdifull trening, for både henne og meg.
——————-
Jeg har jobbet på en annen måte med Ebbie i det siste, for hun har nok ikke så vondt i rygg og nakke for øyeblikket. Ihvertfall ikke så mye som hun hadde, før hun ble behandlet av kiropraktor Kristin Halle. Jeg leker mye mere med henne (noe hun synes er kjempemorstomt),  jeg vet hvordan jeg skal få henne skikkelig gira og jeg klarer å “dra” denne intensiteten med inn i øvelsene vi jobber med.
 —————–
Vi hadde to fellesdekker på kurset og en tannvisning. Begge deler klarte hun veldig bra. Jeg gikk ikke tilbake for å belønne henne, men jeg roste henne fra avstand for at hun lå i ro, når en annen hund reiste seg opp og det kom en fremmed mann midt imellom hundene som lå i fellesdekken.  Ellers jobbet hun veldig bra med de andre oppgavene vi fikk av Aase.
 ——————
Jeg har tenkt at jeg skal ha med meg buret i konkurransen vi skal prøve oss på om litt, slik at det blir mest mulig likt treningen vår. Neste torsdag skal vi “leke” konkurranse. Vi skal gå en og en inn i ringen og gjennomføre ihvertfall tre øvelser konkurranselikt, før vi får belønne. Jeg gleder meg. Det blir som en liten generalprøve før vi skal i ilden, bestevennen min Ebbe-lure og meg.
——————-
Fant og Pia gikk en koselig kveldstur sammen med meg i Sandvika etter at kurset var slutt. De trente på å gå fint i bånd sammen, og Pia begynner nå å skjønne hvordan hun skal gå i to-spann-fint-i bånd. Hun blir fortsatt veldig glad når hun ser andre mennesker og særlig unger, men hun klarer å beherske seg og begynner å skjønne at når hun møter andre, lønner det seg å ta kontakt med meg. Da vanker det nemlig en liten godbit.
 ——————-
Ellers gleder jeg meg skikkelig til helga, for da skal Ebbie og jeg på freestylekurs med Frida Binette. Det skal bli godt med litt input på den fronten nå kjenner jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.