Ei inspirerende freestylehelg!

Kurset med Frida Binette er over, og Ebbie og jeg har hatt ei super helg. Vi hadde teori og praktisk trening omhverandre, akkurat slik jeg liker det, og Ebbie var helt med begge dagene. Søndag kl 16.00 var både hun og jeg så slitne, at vi sto over den siste øvelsen. Her trenes det rygging ved hjelp av grinder.

Jeg ble pushet videre i øvelser vi har sånn nogenlunde inne, fikk et par nye måter å trene inn noen øvelser på, og jeg kom igang med nye triks. Jeg merker at jeg har problemer med å komme meg videre i treningen, og her var Frida virkelig til stor hjelp. Hun pushet meg og Ebbie slik at vi faktisk hadde en utvikling i «gamle» øvelser og hun viste oss nye måter å bruke gamle triks på. Kjempeflott!!

Når vi hadde teori og ellers når Ebbie skulle hvile seg litt, lå hun stille og rolig i buret sitt, uten en lyd!!! Det var så deilig og avslappende for meg, og godt for Ebbie å få slappet litt av, også.

Jeg tenker på hvordan Ebbie var den aller første treningsøkta vi hadde da hun kom til meg for tre år siden (herregud så fort som tida har gått). Vi gikk inn i garasjen på Granfoss, Ebbie så de andre hundene og begynte umiddelbart å gå i ring rundt meg i en rasende fart, hun bjeffet og var helt umulig å få kontakt med. Det gikk med mye tid til kontakttrening på 20 meters avstand fra andre hunder det første året, og sakte men sikkert er vi kommet dit vi er i dag.

Mandag, og jeg kjenner at jeg er litt sliten etter helga. Nå skal vi ut på tur i Maridalen og så skal jeg noen timer på jobb. Hei og hopp til alle der ute. 

En kommentar til «Ei inspirerende freestylehelg!»

  1. Pene vakre jenta mi!! 🙂 Hun er bare verdens snilleste partner ❤

    Herregud, er det 3 år siden hun kom til oss… Så fort tiden går da!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: