Så skjedde det igjen…

….at en konkurranse som Ebbie og jeg var påmeldt, måtte avlyses. Fredag gikk vi en tur i Maridalen sammen med Martine. Hundene koste seg i det fine været, de sprang etter hverandre og lekte og Martine og jeg gikk og skavla og nøyt det flottte påskeværet.

Vi gikk gjennom skogen og ned til Maridalsvannet. Det var snø og is omhverandre på vannet, og jeg tenkte i mitt stille sinn at jeg måtte passe på at hundene ikke skulle skli og få seg en strekk. Hundene sprang i full fart etter hverandre på isen.

Jeg gjorde tydeligvis ikke en god jobb, for Ebbie lå plutselig som Bambi på isen, alle føttene rett ut og det var vanskeilig for henne å komme seg opp. Det var Martine som så det, jeg var tydeligvis opptatt med noe annet. Her har hun kommet seg opp igjen.

Vi tok en liten te-pause og slappet av litt, før vi gikk til bilen.Jeg stoppet i butikken og kjøpte en tabxtra og kvikk lunsj som jeg skulle ha med meg til Hønefoss. Det er liksom standard når jeg skal på noen «hundeting». Vel hjemme ladet jeg batteriet til fotoapparatet mitt, for det skulle også være med og så pakket jeg stolsekken min. Vi slappet av et par timer og da Ebbie reiste seg opp igjen, haltet hun på høgre framfot. Hele kvelden haltet hun.

Jeg reiste til Eiksmarka for å ta ut startpenger til konkurransen og tok med meg Ebbie for å kjøre en liten «generalprøve» på en parkeringsplass. Det gikk ikke bra. Som før når hun har hatt vondt noe sted, sprang hun nå fra meg når vi stilte oss opp for å gå øvelsene, og innkallingen gikk i sneglefart. Jeg måtte ta en tlf til Birgitta for en liten trøsteprat, for jeg ble så innmari lei meg.

Lørdag morgen og Ebbie halter fortsatt. Det blir ingen konk. på oss, jeg kan ikke «dra» Ebbie med meg rundt et helt klasse 1 program. Det blir en tur til kiropraktor Kristin Halle så fort jeg har mulighet til det. Jeg er litt redd for at dette er noe som kanskje kan komme fra nakken, som hun jo har litt problemer med. Kristin har hjulpet Ebbie før, så jeg satser på at dette også er noe hun kan hjelpe Ebbie med. 

Nå var Ebbie i skikkelig slag om dagen. Hun var treningsvillig og på hugget, og på freestylekurset forrige helg, var hun en drøm å ha med seg. Jeg hadde faktisk en god følelse om at denne uoff. konkurransen skulle gå bedre enn den vi gikk i fjor. Så litt skuffa – ja det er jeg nok.

Men: jeg kan jo ikke deppe over dette så altfor lenge, så i dag har jeg lagt andre planer. Jeg skal jobbe med freestyleprogrammet vårt istedetfor. 

  • Høre på musikken flere ganger, og tenke øvelser og moment i musikken.
  • Skrive opp øvelser vi kan og som vi skal bruke i programmet.
  • Tenke ut startposisjon og de første taktene.
  •  – det samme med slutten.

Midtpartiet skal jeg tenke ut seinere, når jeg ser hvilke øvelser som blir «igjen» på en måte. Det er sikkert noen øvelser jeg finner ut at jeg må trene mere på, og noen nye øvelser, også. Nå er jeg ihvertfall igang. Musikken min er «Apache», en remix som jeg har fått av et par som gikk på freestylekurset sist helg.

GOOOOD HELG TIL ALLE DER UTE, FRA OSS!!

2 tanker på “Så skjedde det igjen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.