Elskede Mons!

Mons sovnet stille inn i dag! Det er så trist og tomt etter han, og jeg gråter og gråter. Samtidig er jeg veldig glad for at han nå har det godt og at den gamle kroppen hans  får hvile. Mons ble nesten 18 år gammel, og har satt sine spor. 

DU VIL ALLTID VÆRE I HJERTET MITT, MONSEGUTTEN MIN! TAKK FOR ALT!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Elskede Mons!”

 1. Verdens beste og snilleste Mons! ❤ Jeg kommer til å savne han kjempe masse!! Nå er han sammen med Marko i dyrehimmelen og følger med på oss derfra!
  Nå er det to svarte engler der oppe!! 🙂 ❤

 2. Det var fint skrevet, jenta mi!
  Det var rart å ikke høre mjauingen hans, da vi kom inn etter turen isted. Nå har han det godt – det er det viktigste.

 3. Å NEI HILDE!!!!!! Så utrolig trist! Jeg håper inderlig at han fikk sovne inn hjemme sånn som du ønsket?! Nå er han smertefri Hilde, og han er et sted og i en tilstand som gjør at han kan fange mus, gå på damejakt og gjøre alt han har lyst til uten at kroppen protesterer.

  Mons trakk et vinnerlodd i livet han hadde vet du; han trakk dere!

  Tenker masse på deg!!!

  Klemklemklem

 4. Takk, Gry!

  Mons sovnet inn hjemme, men jeg fikk vet. Torill Moseng til å komme hjem til oss. Mandag morgen skjønte jeg at Mons ga slipp på livet, og jeg synes ikke at han skulle ligge og lide.

  Det gikk veldig fint og verdig for seg, men det er så innmari tungt.

  Han har det godt nå, Gry, og springer sammen med Marko!!

 5. Tenker sånn på deg søte Hildemor. Mons var så heldig som bodde hos deg og hadde deg som mams.

  Klem fra Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.