Lek og kos på Solbu!

Ebbie, Pia og jeg har det helt supert på Solbu. Det er veldig godt å ikke ha noe over seg, ingen avtaler, lettvinte middager, tur og trening når/hvis jeg gidder og så kan jeg enten ha på radio/tv eller la det være. Arne elsker nemlig å ha på radioen og han må jo høre, må vite, og da må den stå høyt på. Det er ikke jeg så glad i, så nå er det stille og fredelig for meg og jentene.

I dag, onsdag, er det skikkelig ruskevær på Solbu. Det blåser og snør ute, men inne er det varmt og godt. Vi har allerede vært ute på to turer. En litt mindre på morgenen og en lengre midt på dagen. Før vi gikk inn igjen, fikk hundene lekt og sprunget litt i hagen. Da storkoser de seg. Hør hvordan de «knepper» med tennene sine.

Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur til Gol i dag, men jeg lar det nok være. Nå skal jeg finne fram krimboka mi, og lese litt. Ferie er IKKE oppskrytt – nei!

Her er en liten video av Fant og Martine. Hun skal lære han å spille på tromme. Nå spiser han goddis som belønning med glede.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Lek og kos på Solbu!”

  1. Den kneppingen er så søt, haha, de ser nesten litt skumle ut når de driver med det på nært hold… 😉

    Martine og Pomsen ❤
    Bra du holdt deg unna Gol idag, tenkte faktisk på deg at jeg måtte ringe og be deg kjøre forsiktig!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.