Lek og kos på Solbu!

Ebbie, Pia og jeg har det helt supert på Solbu. Det er veldig godt å ikke ha noe over seg, ingen avtaler, lettvinte middager, tur og trening når/hvis jeg gidder og så kan jeg enten ha på radio/tv eller la det være. Arne elsker nemlig å ha på radioen og han må jo høre, må vite, og da må den stå høyt på. Det er ikke jeg så glad i, så nå er det stille og fredelig for meg og jentene.

I dag, onsdag, er det skikkelig ruskevær på Solbu. Det blåser og snør ute, men inne er det varmt og godt. Vi har allerede vært ute på to turer. En litt mindre på morgenen og en lengre midt på dagen. Før vi gikk inn igjen, fikk hundene lekt og sprunget litt i hagen. Da storkoser de seg. Hør hvordan de «knepper» med tennene sine.

Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur til Gol i dag, men jeg lar det nok være. Nå skal jeg finne fram krimboka mi, og lese litt. Ferie er IKKE oppskrytt – nei!

Her er en liten video av Fant og Martine. Hun skal lære han å spille på tromme. Nå spiser han goddis som belønning med glede.

2 kommentarer til «Lek og kos på Solbu!»

  1. Den kneppingen er så søt, haha, de ser nesten litt skumle ut når de driver med det på nært hold… 😉

    Martine og Pomsen ❤
    Bra du holdt deg unna Gol idag, tenkte faktisk på deg at jeg måtte ringe og be deg kjøre forsiktig!!!

  2. Hehe…. det hadde nok vært litt glatt å kjøre i dag, men jeg kjører etter forholdene, vet du.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: