Påskestemning på Solbu!!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

6 kommentarer om “Påskestemning på Solbu!!”

  1. For et herlig vær 😀 Sånn var det i kongsberg idag også, når jeg var på jobb 🙂 Hjemme her har det bare vært grått og trist… 😦 Kos deg videre mompen 😀 ❤

  2. Herlig!!!! Skikkelig påskestemning jo:o) Jåper dere har full klaff med været i dag også! Her er det grått og surt og temmelig ekkelt!

    Kos deg, og hils de bestd jentene dine.

  3. Hehe, Gry! Padda er kjekk å ha, jeg begynner å få dreisen på den nå. Vi får leve med litt rare ord, innimellom.

    Dagen startet grått og trist, så regnet det, men nå er det helt supert vær igjen. Nydelig!! Jentene storkoser seg!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.