En flott Solbu-søndag!

Hundene og jeg gikk en deilig tur søndag. Vi fant oss en plass i ei li like ovenfor Synstevatn, for der går snøen veldig tidlig. Jeg tenkte på den siste våren Marko levde, for da gikk vi også her. Snille, gode Marko. Jeg har minner om han overalt hvor jeg går!


Fant, Ebbie og Pia koste seg veldig, og det gjorde jeg også. Det var friskt i dag, men sola varmet litt og jeg nøt dagen og bare å være sammen med bestevennene mine. Jeg hadde et par pauser, hvor jeg satte meg på en stubbe og pusta godt med magen. Hundene lekte og koste seg og Ebbie tok noen gledesruller innimellom.  Det synes jeg er så godt at hun gjør, for da vet jeg at hun har det veldig bra.

Til og med Fanterampen klarte å sitte littegrann i ro. Her nyter han utsikten, men han ser antageligvis etter noen fugler, for han var ikke helt rolig i kroppen, merket jeg.
Fanterampen, Pia og Ebbiemor hadde hver sin stund da de satte seg ned for å hvile litt, og jeg måtte jo forevige dem, såklart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: