En flott Solbu-søndag!

Hundene og jeg gikk en deilig tur søndag. Vi fant oss en plass i ei li like ovenfor Synstevatn, for der går snøen veldig tidlig. Jeg tenkte på den siste våren Marko levde, for da gikk vi også her. Snille, gode Marko. Jeg har minner om han overalt hvor jeg går!


Fant, Ebbie og Pia koste seg veldig, og det gjorde jeg også. Det var friskt i dag, men sola varmet litt og jeg nøt dagen og bare å være sammen med bestevennene mine. Jeg hadde et par pauser, hvor jeg satte meg på en stubbe og pusta godt med magen. Hundene lekte og koste seg og Ebbie tok noen gledesruller innimellom.  Det synes jeg er så godt at hun gjør, for da vet jeg at hun har det veldig bra.

Til og med Fanterampen klarte å sitte littegrann i ro. Her nyter han utsikten, men han ser antageligvis etter noen fugler, for han var ikke helt rolig i kroppen, merket jeg.
Fanterampen, Pia og Ebbiemor hadde hver sin stund da de satte seg ned for å hvile litt, og jeg måtte jo forevige dem, såklart.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.