HIPP, HIPP HURRAAAAAA!!!

Minstejenta vår, Pia, har bursdag i dag. Tenk – hun er alt blitt ett år!!

Hun har fått griseøre, ei heil pølse som Karoline hadde lovet henne (!!), et frolic-godbitsøk og nå skal vi ut og trene litt. Belønningen i kveld, blir baconkjøttboller! DET gjør vel susen, tenker jeg.

Jeg har skrevet litt på hjemmesida mi, HER.

«kom og leik med meg da, dere».

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “HIPP, HIPP HURRAAAAAA!!!”

  1. Hipp, hipp, hurra for herlige Pia! Det høres ut som en flott bursdag synes vi.

    Stor nuss på nesa til go’jenta fra Milli, Tjorven og meg.

  2. Tuuuusen takk, alle sammen. Nå er det snart din tur, Tjorven. Du kan bare glede deg.

    – og Milli. Tenk at jeg kunne glemme bursdagen din. Her kommer en forsinket bursdagsklem til deg fra meg og mine.

  3. Hurra for lille Pia ❤ Bra hun fikk pølsen, hihi 😉 Hun er verdens beste Pia, jeg er så glad for at det var hun som kom til oss! 😀
    Hun har hatt en perfekt bursdag skjønner jeg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.