Deilig dag i Ljøtelende!

Vi har hatt en super tur i Ljøtelende i dag. Hundene har kost seg, lekt og jaktet og jeg har kost meg sammen med dem. En liten rast eller to hører med.

Hele gjengen min!

Fant fikk los etter noen fugler tre-fire ganger og føyk avgårde det forteste de små beina kunne bære han. Snøspruten sto rundt han og Pia prøvde etter beste evne å holde følge med han. Hun snur som oftest etter en stund, og lar Fanterampen springe alene. Ebbie springer også litt sammen med Fant og Pia, men hun er den som snur først for å komme tilbake til meg.

Fant og Pia slapper av litt sammen, og Pia venter på en goddis!

Piamoren min!

 

 

Ebbie og en sliten Piamor!

Ebbie og Pia!

Fant klarer å sitte litt i ro på tur nå, men han er stadig på utkikk etter fugler og jakte på. I dag var det mange lavskriker som fløy lavt mellom buskene.

Fant speider og speider....

På hjemveien gikk vi langs en vei. I og med at jeg ikke stoler på innkallingen til Fant og Pia, og fylkesveien var like ved, måtte de to gå i bånd til bilen. Jeg har alle i magebelte når vi går på tur, men Ebbie får vanligvis mulighet til å gå mye mere løs enn de to andre. Hun skal ha noen fordeler, når hun er så flink til å komme på innkalling. Hun har nok hatt noen dårlige erfaringer med bånd, for hun viser med stor tydelighet, at hun ikke liker når båndet strammer seg til.

På hjemvei

Snøen smelter og det blir nok ingen skiturer til påske. Vi skal nok klare å kose oss allikevel, tenker jeg.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg har en engelsk cocker som heter Fant, han er 12 år. Jeg overtok ei korthårscollietispe 18 januar 2009. Hun er født 31.07.07, på OneWays kennel i Sverige, og hun heter Ebbie (døpenavn Ebonie). Ebbie fikk valper 20. mars 2011 og jeg har beholdt ei lita jente etter henne. Hun har fått navnet Pia. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s