En deilig dag!

Fri-onsdagen min: forholdsvis tidlig opp, en avslappet og god morgen, cappuccino og frokost. Ut i bilen med alle hundene, handling på Eiksmarka (nye seler til Ebbie og Pia + flexibånd), deretter innom butikken for å jobbe et par timer (grunnet laaaang påskeferie) og litt handling.

Så ut i Maridalen hvor jeg la tre spor, ett til hver av hundene. Fant og Ebbie fikk et passe langt spor hver, mens Pia fikk er spor som ikke var så veldig langt, men med noen vinkler. Det snødde og var kaldt, men det gjorde ingenting.

Alle hundene løste oppgaven bra, med litt styring og hjelp fra meg. Fant koste seg med goddis i sporslutt,  jentene fikk også littegrann goddis men mest lek. Ebbie elsker å leke i sporslutt og blir både vill og gal. Hehe!!  Hun apporterer og leker som bare det. I dag var det ball i snøre som som gjorde susen.

Pia og jeg trente litt apport før hun gikk sporet sitt, og nå kommer hun nesten helt inn til meg med leka som jeg kaster. Det er så morsomt med hunder som har fremgang under trening!! Pia begynner å leke bedre nå, hun har et bedre grep og drar mere imot når vi leker draleken. Det liker jeg, for det skal jeg bruke under LP/rally/freestyletrening. Det er viktig å ha flere typer belønning. Fant spiste goddisen sin og koste seg med det, og så fikk han en liten tur etter sporet sitt.

En super dag, ungene sov godt utover ettermiddag og jeg koste meg med en god tekopp og tv`n. Deilig. Fant lurte seg til å sitte på armlene på sofaen og kikke ut.

«Bare litt til da, mamma. Det er nemlig fugler i treet utenfor».

Det ble en kveldstur på hundene rundt på Nadderud og Bekkestua. Fant fikk en alenetur med meg, og ble helt gal da han oppdaget noen duer på plena utenfor skola. Han hylte og skreik og lå i selen sin. Da jeg endelig klarte å få han derifra, gikk han og snuste og koste seg og tok kontakt med meg når vi gikk på veien og møtte unger og syklister. Tenk at det sitter  så lenge i. Vi trente jo på dette da han var liten og de første årene av hans liv.

Pia og Ebbie gikk en tur med meg etterpå. De gikk så fint og koste seg, Pia litt mere høyreist enn Ebbie. Vi satte oss i et buss-skur og slappet av litt, og da sto eller satt jentene, de kikket rundt seg og slappet av. Veldig deilig å ha slike hunder. Jeg merker at jeg ikke har vært flink nok til å gå slike miljøtreningsturer med Pia og jeg må nok legge inn noen kveldsturer i slike miljø. Men snille og greie jenter å ha med seg, det er de ihvertfall. Deilig!!

Ellers har jeg fått en utrolig hyggelig forespørsel i dag, og etter endel tenking, har jeg sagt ja til den. Jeg kan ikke si hva det er nå, men det blir en utfording for meg, og det liker jeg.

Hei og hopp fra meg og mine!!

2 kommentarer til «En deilig dag!»

  1. Ååå søte fant! Hvem kan si nei til han, når han sitter der så fint og ser på deg med de øynene!!! ❤

  2. Lille raringen vår. Han satt der såååå stille og bare koste seg. Jeg lot han sitte litt der, jeg da! ;-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: