Mandag, rett og slett…

Mandagstur i Maridalen før jobb. Pia og Ebbie gikk en tur med meg først, og så fikk Fanterampen en alenetur etterpå. Fant og jeg gikk til Maridalen Bygdetun og hilste på hestene. Eller, det vil si, det var jeg som hilste på dem, Fant brydde seg ikke om dem i det hele tatt.

Da han var yngre, fikk han helt dånedimpen og hylte og skreik når han så hester. Da måtte vi jo trene på «ro og selvtillit» når vi så hester, og jammen «gjør øvelse mester». Det er helt sikkert!!

Ebbie «datt» litt ut under trening både lørdag og søndag, og nå skjønner jeg hvorfor. I dag så jeg at hun haltet på venstre framfot og jeg synes også å merke at hun har vondt i hoftene sine igjen. Særlig venstre hofte. I tillegg har hun litt stramme musker på venstre side av nakken. Det blir en tur til kiropraktor igjen, for å få litt orden på kroppen til go`jenta vår. 

Martine ble med på tur i Maridalen i ettermiddag og etter turen ble Fant med Martine hjem til henne og David. Det som er så hyggelig, er at David også synes det er trivelig å ha besøk av Fant. De blir en liten familie noen dager, Martine, David og Fanterampen. Jeg får bilder og rapport hver dag og Fant nyter virkelig dagene sammen med bonusfamilien sin. 

Martine og Fant

Det ble en kveldstur på Ebbie, Pia og meg, sammen med Inger og Isa. Jeg har trent altfor lite med Pia når det gjelder å gå fint i bånd, men det går seg til etterhvert. Vi gikk forbi Tjernsrud og så på ender og måker og det syntes hundene var helt greit. Det er som Inger sa, godt at Fant ikke var med. Han hadde hylt og skreket som besatt, stakkars. Det ble en deilig kveldstur og jentene har sovet siden vi kom hjem.

Dette er mine «hundeplaner» for denne uka: 

  • Mandag: kveldstur med Martine. Fant skal være hos henne noen dager. 
  • Tirsdag: freestyle med Ebbie. Pia skal trene på Canis leksa + at jeg skal begynne å tenke på rally-skilt i klasse 1 til henne.
  • Onsdag: møte Birgitta og trene rally-lydighet
  • Torsdag: canis-cup.
  • Lørdag: Treningskonkurranse i kreativ lydighet, Moss.
Og joda, det blir tre dager på jobb denne uka, også. 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Mandag, rett og slett…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.