Ljøtelende og Fanterampen!

Det ble en superfin dag på Solbu lørdag. Vi gikk en tur i Ljøtelende og det var fint vær og solen varmet faktisk. Det er tydelig at våren er i anmarsj også her. Alle hundene var opplagte, de lekte, snuste og sprang jaktleken etter hverandre. Nå har Fanterampen begynt å sitte litt i ro når vi er ute på tur. Det er godt for en liten kropp. 

og lørdag kunne han også ligge litt i ro og slappe av. Hurra for det!! 

Fant lå på fanget mitt og sov litt etter endt tur, og det var veldig trivelig,da.

På lufteturen lørdag kveld, ble det litt freestyle/htm trening og alle tre hundene var kjempeivrige og flinke. De neste dagene skal jeg slappe av, kose meg og planlegge freestylekurs. Jeg har fått så mange nye impulser etter vinterens kurs med Frida Binette og kurset i palmehelga, at jeg må gjøre noen forandringer på de kursene som jeg holder. Det skal bli morsomt.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Ljøtelende og Fanterampen!”

  1. Høres innmari deilig ut å være på Solbu nå😊.

    Fant er så søt der han ligger og slappermav litt😘

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.