Gutta boys – den gang da!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Gutta boys – den gang da!”

  1. Ååå, Marko 😀 ❤ Nå savner jeg han… Skulle ønske han var her igjen, eller at jeg bare kunne fått en dag til med han! Da hadde jeg vært verdens lykkeligste 😀 ❤

    Kjakji

  2. Bildet er liksom godt og vondt på en gang. Tror ikke jeg hadde orket bare et døgn med Kaisa, det er så utrolig vondt når de «reiser»….

  3. Når jeg tenker meg om, er jeg nok enig med deg i det, Gry. Vi får heller kose oss med de gode minnene, for dem er det maaaaaange av!!!

  4. Så sant så sant Gry! Er heldigvis så heldig at han besøker meg i drømmene mine innimellom! 🙂 Ellers koser jeg meg med alle de andre ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.