Fant på jobb i Buvatn!!

Jeg har faktisk litt liten bloggelyst for tida, men oppdaterer hjemmesida mi litt oftere.  Der kan jeg liksom bare skrive et par setninger om hva vi driver med om dagen, og det passer meg egentlig ganske bra akkurat nå. Vi er ihvertfall på Solbu nå, reiser hjem tirsdag.

Jeg har lagt inn en liten videosnutt HER, som viser hva Fant har drevet med i dag. Nå er han sliten og trøtt og ligger og sover ved beina mine. Jentene får ikke nærme seg, for nå vil han ligge i ro. Slik er det med han når han er sliten og trøtt.

Ellers går jeg gjennom freestylekurs-opplegget mitt i dag. Jeg fikk ny input, mere engasjement, ny giv og masse inspirasjon etter å ha deltatt på to freestylekurs de siste månedene. Det ER innmari viktig å gå på kurs og å fornye seg, for oss som instruerer. Merete K skrev det så flott på facebook i dag: «Skulle ønske flere hundeskoleeiere hadde forstått nytten, gleden og spenningen i videreutvikling, nye tanker, nye måter å gjøre ting på – til kursdeltakernes beste!». Jeg kan ikke si meg mere enig. Veldig godt sagt!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Fant på jobb i Buvatn!!”

  1. Takk, det var hyggelig å høre.

    Neida, jeg skal nok ikke slutte å blogge, for det synes jeg er litt koselig, egentlig. Det blir nok flere innlegg her inne. Bare vent…..!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.