Husmorferie og rally-konkurranser!

Denne helga er Ebbie, Pia og jeg i Bø i Telemark. Vi bor på Sanda Camping og her skal vi slappe av, kose oss og gå to – fire rally-konkurranser. Pia har dessverre løpetid, ellers kan det hende at jeg hadde meldt henne på en konk.i klasse 1, en av dagene.

Ebbie er påmeldt to konkurranser lørdag og to konkurranser søndag. Jeg tar en konkurranse i slengen og så ser jeg hvordan den går. Demper hun like mye som vanlig, skal hun få slippe å gå flere enn en konk. hver dag, synes jeg. Går den første konkurransen derimot greit, går vi en til. Målsettingen til Ebbie og meg er nemlig at vi skal ha det hyggelig i ringen og samtidig gjøre vårt beste.

Vi bor i ei lita koselig hytte, med en stor inngjerdet veranda. Det passer meg og hundene utmerket. Nå er det sengetid for slitne og trøtte jenter. Jeg gleder meg til lørdag, det kommer en liten oppdatering  lørdag kveld. Her er det dårlig nettforbindelse, bilder lar seg ikke lastes opp, men en liten rapport klarer jeg nok å få skrevet.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Husmorferie og rally-konkurranser!”

  1. Lykke til imorgen, jeg venter spent på mld om hvordan det gikk!!! 😉 Er det ikke greit å ha padden med seg nå, med kortet i!? 😉 😉
    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.