Husmorferie og rally-konkurranser!

Denne helga er Ebbie, Pia og jeg i Bø i Telemark. Vi bor på Sanda Camping og her skal vi slappe av, kose oss og gå to – fire rally-konkurranser. Pia har dessverre løpetid, ellers kan det hende at jeg hadde meldt henne på en konk.i klasse 1, en av dagene.

Ebbie er påmeldt to konkurranser lørdag og to konkurranser søndag. Jeg tar en konkurranse i slengen og så ser jeg hvordan den går. Demper hun like mye som vanlig, skal hun få slippe å gå flere enn en konk. hver dag, synes jeg. Går den første konkurransen derimot greit, går vi en til. Målsettingen til Ebbie og meg er nemlig at vi skal ha det hyggelig i ringen og samtidig gjøre vårt beste.

Vi bor i ei lita koselig hytte, med en stor inngjerdet veranda. Det passer meg og hundene utmerket. Nå er det sengetid for slitne og trøtte jenter. Jeg gleder meg til lørdag, det kommer en liten oppdatering  lørdag kveld. Her er det dårlig nettforbindelse, bilder lar seg ikke lastes opp, men en liten rapport klarer jeg nok å få skrevet.

En kommentar til «Husmorferie og rally-konkurranser!»

  1. Lykke til imorgen, jeg venter spent på mld om hvordan det gikk!!! 😉 Er det ikke greit å ha padden med seg nå, med kortet i!? 😉 😉
    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: