Vi gir oss ikke!!

Neida, vi lar oss ikke knekke….

selv om ting ikke går vår vei, for Ebbie og meg. Nå er det fullt fokus på heelwork trening for Ebbie, og grunnferdighetstrening med Pia. Det har jeg hatt utrolig stort utbytte av med Ebbie, så nå skal skjemaet finnes fram igjen, men denne gangen er det Pia som skal ha nytte av det.

I tillegg skal jeg trene på 6+ i kreativ lydighet. Det er et lite danseprogram hvor begge hundene er sammen med meg og danser samtidig. Helt enkelt, men jeg har noen tanker om noen triks og føringer i enkelte posisjoner. Så, morsomt skal vi ha det, selv om det akkurat nå ikke blir i konkurranseringen.

Mandag ble det en god tur før jobb i deilige Maridalen. Vann har en veldig beroligende effekt på meg, og det ble en avslappende tur på jentene og meg. Pia har løpetid og Fanterampen er derfor hos Martine. Der storkoser han seg. Tusen takk for at dere tar så godt vare på lille Rampen, Martine og bonuspappa David. Her er de på tur mandag morgen, ved Bygdøy.

Jeg har forresten meldt både Pia og Ebbie på et kurs hver. 

  • Freestylekurs, siste helga i juni. Ebbie. Dette er et kurs med norges mest erfarne freestyleutøver och sverige mest meriterede, nemlig Merete A. Huser og Karolina Pettersson. Helgen retter seg mot dem som vil komme videre i sin trening og konkurranse. Fokus blir på effektiv moment-trening, kreativitet och koreografi. Spennende!! 
  • Lydighetskurs – konkurranse, med instruktør Kristin K. Gudem. Siste helga i august. Pia.
Et par bilder fra mandagens tur, pluss et bilde fra jentenes «fellesdekk» utenfor bilen etter turen. Hver dag skal jeg ta et par dekker med dem har jeg bestemt meg for.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Vi gir oss ikke!!”

  1. Godt dere ikke lar dere knekke, for dere ER veldig flinke, også har dere så mye moro sammen.

    Deilig for Fant å være bygutt litt, når løpetiden blomstrer på i heimen.

    Moro med kurs Hilde, jeg har fått helt dilla:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.