Koselig Maridalstur og littegranne trening!

Inger, Isa, jentene mine og jeg, gikk en varm og veldig trivelig tur fra Sandermosen til Movatn, tirdag formiddag. Inger hadde avtaler på ettermiddagen og jeg skulle på arbeid noen timer, men en tur klarte vi å få til.

Hundene koste seg sammen, det er aldri noe tull med dem, og det er veldig greit å gå med Pia og Ebbie i bånd.

Vi slappet faktisk godt av ved Movatn (selv om det ser litt kaotisk ut her, hehe….), med kaffe og kvikk lunsj (tusen takk, Inger), nistemat og tab-xtra. Pia og Ebbie er flinke til å ta det med ro når jeg raster ( i motsetning til Fanterampen min) og de bryr seg heller ikke om at det kommer syklister og mennesker på vår vei.

Inger og jentene.

Pia og Ebbie ble med inn på kontoret etter turen, fordi det var altfor varmt for dem å vente i bilen. De sto og kikket på kunder som gikk inn og ut av butikken og de hilste på ansatte. Det de liker aller best, er når Arne tar seg en tur opp til oss for å hilse på. Da er det piping, bjeffing og veldig glade kropper.

Fant er jo hos Martine og David, pga Pias løpetid og for at han skal det litt rolig rundt seg. Tirsdag klippet han seg, og Martine sendte meg dette bildet etter at han kom hjem til Majorstua igjen. Han krymper flere størrelser når han blir kvitt det meste av pelsen sin.

På kvelden trente Pia og Ebbie littegranne lydighet og freestyle/htm. Det gikk i bukking, fellesdekk, fri ved fot (Pia) og heel (fri ved fot på høgre side – med Ebbie), stå, slalom, rundt, slalom når jeg rygger, bamse (Pia) og rygge fra meg. Ganske enkle greier, men det var så varmt at jeg ikke orket å begynne på noen nye øvelser.

Onsdag, og jeg har fri. Nå skal jeg plante ut flere blomster og ellers stelle i hagen. Det blir ingen turer på jentene i dag, vi skal bare være hjemme og kose oss.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Koselig Maridalstur og littegranne trening!”

  1. De er sååå søte når man ser de fra utsiden av vinduet 🙂 Og like glade begge to, skraper på vinduet! 😉
    Kjekke pomsen, han er like fin hver gang han har vært hos Arild og blitt «skamklipt»… 🙂 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.