Fant nyter livet hos verdens beste mamma!

Fanterampen eller Pomsen blandt venner, er hos den aller beste mamma`n i verden, nemlig Martine. Bonuspappa David er der også, og jeg er så glad for at David synes det er greit at Pomsen bor sammen med dem. Pomsen er på «avlastning» pga Pias løpetid og fordi han trenger å være alenehund noen dager. Jeg kjenner at det gjør meg godt også, for jeg blir veldig bekymret over voktingen hans og at han ikke kommer helt i balanse her hjemme noen ganger.

VERDENS ALLER BESTE VENNER!!

Hos Martine koser han seg veldig, og han er også mye lettere å ha i hus enn han er her hjemme. Det er ikke noe rart, for Pomsen er antageligvis mere en alenehund og trives best uten andre hunder i familien. Selv om han elsker Pia og Ebbie og har mye glede av dem og det å være sammen med dem, fungerer han mye bedre uten andre hunder i familien. Deilige turer får han også, her sammen med David på Bygdøy mandag morgen.

David og Fant på Bygdøy, tidlig mandags morgen!

Tirsdag tok han sommerklippen sin. Snille Martine kjørte han til Sandvika og frisør Arild og hun hentet han da han var ferdig. Han er så snill hos Arild og oppfører seg kjempefint der. Selv om jeg liker cockere med pels (som de jo skal ha) vet jeg at Pomsen synes det er veldig behagelig å bli kvitt pelsen sin. Her sitter han på plassen sin hjemme hos Martine og David og han er så trøtt så trøtt etter en klippedag.

Fant er sliten og trøtt etter klippingen og sitter i go`stolen og slapper av.

Fant går turer i parker rundt på Majorstua og nå trener Martine på at han skal sitte i ro og slappe av, selv om det skjer ting rundt han. Det er jo, som de fleste vet, veldig vanskelig for han. Tenk, nå klarer han å sitte stille og se på folk som går forbi og også duer på en viss avstand.

Jeg tror Martine sa at de satt et kvarter uten at han peip eller gjorde mine til å gå? Båndet lå løst i fanget hennes og han slappet godt av. Yessss, det synes jeg er helt fantastisk!!

Her koser han seg sammen med David og Martine!

Martine trener med det for øye, at han neste år skal kunne sitte i ro en time mens hun sitter og slapper av med vennene sine. Det er vel ikke værst vel. Martine er kjempeflink med han, og jeg er bare så glad for at hun har så fornuftige tanker om hans «oppdragelse» og hvordan hun skal takle de «problemene» som dukker opp. Jeg vil vel si det så sterkt, at uten Martine og David, spørs det om Fant hadde blitt så veldig mye eldre. Det er ikke godt for en hund å gå med så mye stress i seg som det hender at Fanterampen gjør. Torsdag koste han seg med en is også, og se så fornøyd han er. Vesle hjertebarnet mitt!!!

«Mmmmm… det smaker jammen meg godt med litt is i varmen».

TUSEN TAKK, MARTINE OG DAVID, FOR AT DERE TAR DERE SÅ UTROLIG GODT AV FANT. JEG VET IKKE HVA JEG SKULLE GJORT UTEN DERE!!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Fant nyter livet hos verdens beste mamma!”

  1. Jeg blir helt rørt her jeg sitter å leser! Han koser seg virkelig, og ser ut som han slapper godt av 🙂 Is, nam nam!! Det elsker han jo! 🙂 husker jeg passet han en gang både du og martine var borte. Da var han med meg på jobb, og jeg tenkte jeg skulle være snill å gi han is. Men det ville han ikke ha… Eneste han gjorde var å sitte ved gjerdet i hagen å vente på dere, og å spise pølser! Haha, han nektet å spise noe annet… Det var da han hjalp deg med å lage hull til plantene dine i hagen, mamma 😀 hahaha 🙂

  2. Det husker jeg veldig godt!! De hullene var det vanskelig å fylle igjen!!
    – og så snill du var, som tok han med deg på jobb og allting!!

  3. Jeg blir helt rørt jeg også Hilde, for jeg vet hvor utrolig mye Fant betyr for deg. Da er det så godt å vite at han har det helt fantastisk hos Martine og David. Det lyser jo lang vei av bildene at han har det kjempefint. Got for ham å slippe stresset i den lille kroppen når Pia-mor har løpetid, og godt for deg å kunne senke skuldrene litt og vite at han har det bare fint.

    Så flink Martine er som setter seg fornuftige og oppnåelige mål.

    Bildet av Fant som spiser is oser jo av harmoni. Søteste gutten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.