Freestylekurset i Frognerparken

er ved veis ende. For en herlig gjeng jeg har hatt på kurs. 4 voksne damer og to unge jenter på 12 år, jobbet og gav alt de hadde. Jeg er like imponert i dag som i går, over hvor flinke hundene og eierne har vært. Det var enda varmere i dag, men ekvipasjene jobbet på gjennom hele dagen.

Som avslutning på dagen og kurset, laget alle deltagerne hvert sitt lille program som de fremførte. Jentene på 12 år, laget et program som de framførte sammen og de var virkelig flinke. Makan til entusiasme, glede og treningsiver, skal en lete lenge etter.

Nå er jeg sliten, kjenner jeg. Jeg fungerer ikke så veldig bra i varmen, men jeg taklet den faktisk veldig bra på kurset. Jeg passet på å holde meg i skyggen så mye som mulig, og det hjalp nok endel. Nå skal jeg gå gjennom kursdagene og se om det er noe som skal forandres på til neste intro/nybegynnerkurs i freestyle. Jeg måtte kutte ut et par øvelser fordi det ble for mye for hundene i denne varmen, men de skal få stå i kursopplegget til neste kurs. Alt i alt er jeg kjempefornøyd med kurset og med slike kursdeltagere måtte det jo bare bli bra.

Mandag har jeg fri og den dagen skal nytes i Maridalen på tur. Hei og hopp fra meg.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.