På reisefot!

Ja, litt hit og dit. Til Solbu forrige helg, hjem fra Solbu nå, og opp til Solbu igjen fredag kveld. Jeg har oppdatert bloggen min, men denne gangen på hjemmesida mi. Hvis du vil kikke litt, klikker du deg inn HER. 

Fant storkoser seg i Ljøtelende. Her er det fugler å jakte på, elg og rådyr som han kan spore opp og så koser han seg sammen med Pia, Ebbie og meg. Livet er godt for Rampen min, når han kan bruke dagen på denne måten. Vesle hjertebarnet mitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.