Jaaaa, musikk til heeelwork-programmet er funnet!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Gjett om jeg er glad!!! jeg har jo hatt to sanger som vi har trent til, men det har liksom ikke vært 100 prosent klaff, for å si det sånn. Så, torsdag kveld på facebook, kommer Gry med et utrolig godt forslag, som bare traff meg rett i hjerterota. Musikken er  av The Corrs, riverdance-inspirert, og den har akkurat den takta og og energien som passer til Ebbie og meg. Nå går det derfor i spilling av sangen stadig vekk, jeg tenker overganger og rytme forandringer og jeg trasker og går rundt i hytta. Hele hundehurven min følger etter meg, og frolic biter blir delt ut i hytt og pine.

Yessss, tusen, tusen takk til deg, Gry!! 

Ellers koser vi oss verre på Solbu. Stille, rolige og gode feriedager, med turer og enkel trening innimellom. Jeg legger meg seint og står seint opp. Hundene er så snille, de maser ikke på meg, bare venter rolig på at mor skal våkne. Det har regnet mer eller mindre hver dag, men det bryr jeg meg ikke noe om. Vi er ute på tur hver dag, vi, selv om det er vått i skogen.

Lørdag hadde jeg flotte økter med alle hundene. Fant gikk et 400 m. langt spor (målte med gps´n) med 7 vinkler. Han tok 5 vinkler ganske bra, i de to andre hadde han altfor store utslag. Han kom seg på rett vei etter en liten stund, og han var veldig sliten da han kom til sporslutt. Nam..nam… kyllingpølse! Jeg er veldig fornøyd med Fant i dag, han smilte og koste seg. Ellers er han i kjempehumør om dagen, og vil gjerne trene og leke med de andre to. Han går på fuglejakt i skogen og på musejakt i hyttehagen.

Ebbie fikk et par feltsøk med to gjenstander (leker) i feltet begge gangene. Den siste gangen la jeg gjenstandene lengre ut enn første gang, og hun søkte veldig bra. Vi lekte masse etter hvert søk, og Ebbie elsket det. Vi trente også på fire heelwork posisjoner. Hadde hun enda  klart å vise dem fram under press, for de er bare helt utrolig flotte!!! Hun er klistret til beinet mitt og har helt riktig posisjon i forhold til kneet.  Hun er utrolig morsomt å trene med, når hun har slike gode dager. Riktig så flink, er hun.

Jeg har ikke klart å finne en leke som Pia omtrent vil «dø» for. Den hun brukte som valp og unghund, er ikke så spennende for henne lenger. I dag var derfor ei av oppgavene mine,  å finne en ny leke til henne. Jeg tror jeg klarte det, faktisk, for ut av 6 leker som vi jobbet med, var det en som skilte seg ut. Det ble derfor endel lek med denne, noe som Pia syntes var kjempemorsomt! Pia fikk et par søk hun også. Kort avstand, såklart, men hun satt og ventet så fint mens jeg la ut leken og sprang først ut når jeg kom tilbake til henne og ga henne frisignal. Hun kom et par ganger helt inn til meg med den når jeg rygget fra henne. Sto jeg derimot stille, slapp  hun den litt før hun kom helt inn. Det er greit, vi må bare jobbe mere med avleveringen. Ellers ble det trening på  «stå» og noen få utgangsstillinger. Hun er så pen der hun sitter ved siden av meg og kikker opp på meg, mens ørene vipper litt eller står rett opp.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

GOD HELG TIL ALLE!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Jaaaa, musikk til heeelwork-programmet er funnet!”

  1. Åh, Hilde så bra musikken falt i smak! The Corrs har noen typiske syngedamesanger og noen veldig fengende instrumentaler, jeg er innmari glad du liker min favorittsang:o))) Vi må ikke glemme å takke Karoline som sørget for at vi fikk lyd på musikkforslagene:o)

    Nyyyter bildene av deilige Solbu og beskrivelsen av bestisene dine:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.