En liten treningsøkt!

Mandag kveld ble det en flott treningsøkt med Birgitta og jentene hennes + Inger og Isa. Ebbie var kjempeflink og fokusert (hurra), og hadde noen flotte heelworkposisjoner. Hun er så morsom å trene med, når hun har slike gode dager. Jeg tror ikke at hun har så vondt i venstre hofte akkurat nå, fordi hun for første gang rygger rett bakover, og ikke i bue. 

Bilde

Pia klarer lettere å ha fokus på meg, selv om det skjer andre ting rundt henne. Vi trente lineføring/kontakt like ved de andre hundene og det klarte hun fint. Litt rygging, noen utgangsstillinger og tre-fire enkle innkallinger gikk også greit.

Bilde

Etter treningen ble det en tur med Birgitta og hennes små, før vi trøtte og fornøyde vendte hjem. 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.