Jaaaaa….flinke jentene mine!

En liten treningsøkt i kveld, sammen med 5 andre. Jeg trente omtrent en times tid og fordelte tida mellom Pia og Ebbie. Ebbie hadde et par flotte økter. Vi trente freestyle og heelwork, og da ble hun så glad at halen gikk som bare det. Hun elsker det, simpelthen. Vi trente på at:

 • hun skulle rygge fra meg, og snurre på avstand. Jeg måtte begynne snurringen nærme meg, og tok den deretter inn i at hun rygget et par skritt før rygg, og så økte jeg avstanden litt etter litt. Det gikk kjempefint!!
 • Mellom beina, med ansiktet begge veier, begynner å bli bedre, og å gå rundt meg for deretter å gå mellom beina, er hun kjempeflink til.
 • Vi trente litt mere på å bukke og
 • sitte bamse foran meg, men også at hun skal sitte bamse mens  jeg flytter meg bak henne. Pluss sitte bamse på kommando fra at hun står foran meg med stompen sin mot meg. Morsomt!!
 • og poteløft. Både at hun løfter en og en pote mens jeg løfter mine bein, pluss at hun skal ta en og en pote på mine knær, når jeg setter kneet fram foran henne.

Ebbie er veldig avhengig av at hun får positiv respons på at det vi trener på, ellers mister hun selvtilliten sin. Får hun et lite kremt eller et lite tung pust fra meg, tror hun at jeg ikke er fornøyd med henne. Da detter hun sammen og vil bare gå. Hun tilbyr også hele tida det hun fikk belønning for sist, som første atferd i neste økt. Det er ganske trygt for henne, tror jeg.

Pia trente på.

 • Sitt/bli
 • stå/bli
 • dekk/bli, pluss at hun skal dekke riktig. Hun tilbyr hele tiden dekk på den ene skinka (jeg har dessverre belønna det ganske mye), og nå må hun lære seg at dekk betyr å legge seg som en sfinx. Da er hun jo bare så innmari fin, også.
 • Kontakt
 • Kontakt under baklengs marsj
 • Lineføring, med kontakt bare et par -tre skritt.

Pia var flink hun også, selv om hun ikke var helt på hugget i dag. Hun er blitt mye flinkere til å jobbe med meg, selv med mange forstyrrelser rundt. Hun bjeffer litt når hun synes at det skjer litt for lite, men det blir nok borte med tid og stunder. De er snille og gode å ha med seg, begge to.

Ellers er Fant hos Martine og David. Martine savnet han så fælt at nå måtte han til henne noen dager. Han storkoser seg. Sover, spiser, går turer og sitter i den vesle parken utenfor leiligheten og kikker på duer. Mandag kveld gikk Martine og Fant tur med et par venninger, fra Majorstua – Bygdøy og litt rundt der – majorstua igjen. Han møtte andre hunder, mennesker og unger og han var så flink atte. Fant storkoser seg på tur, han og er ingen vanskelig hund å ha med seg.

Jeg tror han har veldig godt av å være «alenehund» noen dager og han blir tatt så godt vare på. Han kunne ikke ha vært et bedre sted. Det har jeg sagt før, men en god ting, kan ikke sies for ofte. Så det så.

VESLE HJERTEBARNET VÅRT!! HAN SMIIIIIILER!!

4 kommentarer om “Jaaaaa….flinke jentene mine!

 1. Karoline eidal

  Lille gode hjertebarnet vårt! 😀 ❤ Se som han koser seg hos Martine og David 😀

 2. Han har det så godt der, atte. David løfter han opp slik at han kan kikke ned på Bogstadveien. 🙂 Gjett om veslerampen koser seg!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s