KJÆRE, KJÆRE EBBIE-MOR!!

GRATULERER SÅ MASSE MED 5-ÅRS DAGEN, KJÆRE EBBIE!!! 
Vi er så innmari glad i deg, alle sammen!
 
 
Du gir oss så mange gleder og beriker livene til alle i familien. Jeg er så innmari glad for at det var nettopp DU som kom til oss for 3,5 år siden. Takk for at du er den du er!!! Du er helt spesiell og jeg nyter hver dag sammen med deg.
Det blir nok noe ekstra godt på deg seinere i dag, selv om du allerede har fått litt kjøttkake i frokosten din og et lite sjokoladekake-stykke!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

13 kommentarer om “KJÆRE, KJÆRE EBBIE-MOR!!”

 1. Gratulerer med dagen, verdens beste Ebbie!!! 😀 HURRA!! Elsker deg jenta mi ❤
  Du skal få noe ekstra av meg også, når jeg kommer for å hente gutta idag! 😉 ( Det er jo kanskje en gave i seg selv 😛 )

 2. Tusen takk, sier Ebbie-mor!!! 😉

  Hehe… kanskje det er den beste gava hun kan få, ja!! I går var hun forresten med opp til gutta boys, da jeg skiftet vann og mat til dem. Det var ikke verst, vel!!

 3. Jøss, var hun bare ute i loftstua, eller var hun med inn på rommet også? Det er noe hun og jeg må trene på dette her 😉 Ja, smart!!

 4. Ebbie var i loftstua og så tok hun en liten «svarv» inn på rommet til gutta 😉
  Hun kom opp, fordi hun hørte at Fant og jeg trente littegrann. Han fikk nemlig noen små papaya-biter som belønning!!

 5. Nok en gang; GRATULERER MED DAGEN vakre, myke, flotte Ebbie :o))))) Kjøttkake i frokosten hørtes ut som en god start på det som nok blir en fin dag!

 6. Hurra for Ebbiemor!!
  Tenker du har hatt en flott dag snille lille Ebbie!
  Snutekos fra oss

 7. Tusen takk, Gry!!! Det ble griseøre, pølsebiter og masse potekos på Ebbie seinere på kvelden. Hun har hatt en flott dag!!!

 8. Heia Nøve og Nalle. Takk for hilsen!!! Jeg ser på bloggen din at dere har flotte turer innimellom alle jobbedagene. Skal du ha noen fridager i august, kanskje?

  Klem fra oss til dere begge to!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.