Dagene mine!

Jeg har liksom ikke det helt store overskuddet om dagen, men jeg gjør gode og morsomme ting hver dag. Vi hadde noen supre dager på Solbu i slutten av forrige uke, men det er alltid godt å komme hjem igjen (selv om jeg aldri har lyst til å reise fra Solbu). Denne uka har vi gått turer på formiddagen, deretter jobber jeg noen timer og så trener jeg litt på kvelden med alle hundene.

Tirsdag kveld reiste jeg til Eiksmarka. Fant og Ebbie gikk en tur alene med meg først, deretter gikk Pia og jeg en tur alene. Det trenger hun nå, for hun er i spøkelsesalder så det holder. Vi gikk forbi en fotballbane, der noen ungdommer spilte kamp, vi trente på å gå fint i bånd og vi møtte et par andre hunder. En helt normal tur, altså.

Etter tur, trente jeg litt med alle tre. Det ble litt freestyle og LP og alle tre var så flinke, så. Ebbie er helt på nett om dagen og klistrer seg til beinet mitt ved fri v. fot, slalom, rundt osv. Morsomt!

Onsdag kveld trente vi litt i hagen. Jeg tok tak i ryggingen, og jeg var flinkere til å holde på kriteriene mine (takk Anniken). Jeg satte opp kompostgrinder. De måtte rygge rett bakover og i en sirkel rundt meg. Å rygge rett bakover, går bra med alle tre. Her er det Fant som har dårligst fart og som rygger kortest. Vi trente på å rygge rundt meg, og Ebbie begynner å bli kjempeflink. Det går fremover med Fanterampen, også, mens Pia bare satte seg rett ned.

Ellers synes jeg at sommeren har vært flott så langt. Denne uka har vært kjempfin og nå gleder jeg meg til den beste årstiden i året, nemlig høsten! Det er alltid noe godt å se fram til!!

4 kommentarer til «Dagene mine!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: