Mimre…

Jeg kom over dette høstverset som jeg skrev på dagen 3 år siden. Tenk, jeg husker at jeg skrev det og at jeg la inn bildene i teksten. Ebbie hadde vært hos oss i 7 mnd og hun var akkurat fylt 2 år. Fanterampen var 3,5 år og Pia var ikke påtenkt engang.

DSC_0010

Høsten er kommet, og den elsker jeg.

 Mørkere kvelder og løv på min vei.

Kaldt i lufta, kinn som fryser.

Vondt i halsen og nese som nyser.

 

Sola står lavere, litt vind hører med,

jeg tar med meg «ungene» og traver avsted.

Med «lykken» Ebbie og «hjertebarnet» Fant,

leker og koser vi oss, ja det er sant.

DSC_0005 

Båten ligger på land, benken står tom.

Vinddraget i lufta varsler oss om, 

at snart ligger snøen, der gresset er grønt.

Høsten er i anmarsj, jeg synes det er skjønt.

 

Telys og pledd, bøker og vin

Da er høsten kjempefin.

Ja, slik gikk det verset.  Like aktuelt i dag, synes jeg!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Mimre…”

 1. Så enig, Hilde 🙂 Og jeg huska det sjarmerende verset ditt! Snart September og en ekte høstmåned. Det kjennes på lukta i lufta 🙂

 2. Det var et veldig fint dikt. Høsten er så innmari deilig med lukten i luften, mørke koselige kvelder og ingen allergier! Tenk at når du skrev det var Pomsen så liten. Tiden går alt for fort. Nå ligger sjuåringen her under senga og snorker og smatter! Klem fra oss:)

 3. Ja, høsten er en flott tid, den beste for oss!!
  Det kjennes på lukta ute! Tida går altfor fort, det synes jeg også.

  Vesle gutten vår, som har det så bra hos deg. Når han snorker, sover han tungt.

  Jeg håper at han vil like dummien som jeg har kjøpt til han.

  Klem til alle i Bogstadveien + en hilsen til Bik Bok dua, Olga.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.