Fasan dummy til Fanterampen!

Se her hva jeg har kjøpt til Fanterampen. Nå håper jeg at jeg får fokus når vi trener ute. Inne er det ikke noe problem, men ute er det såååå mange forstyrrelser. -og ja, jeg har prøvd ALT som går ann som belønning til han (til og med rypevinge), men det å jakte og å snuse har tatt bort all fokus på kontakt med meg.

Denne kan brukes både til lands og til vanns, og det er jo bra. Fant elsker jo å plaske rundt i bekker, dammer og alt som lukter av vann!!

Nå er han litt mere fokusert, merker jeg, så nå håper jeg at vi kan leke oss litt med denne. Jeg kjøpte også en flott leke til Fant hos Amokk, pels i en snor, og den er han også veldig glad i. Den har han hos Martine, og han er flink til å leke med den hos henne.

Denne er kjøpt hos Qrutrøk og Norway, et nystartet firma som bla Aase Ramsrud driver sammen med to andre. Lykke til, Aase!!

GOD HELG!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Fasan dummy til Fanterampen!”

  1. Takk for reklamen! Vil du ha den levert på døra på mandag, eller skal jeg sende den i dag? Har også flere andre saker han kanskje liker.. Kan jo vise deg litt når du kommer på Maren-kurset.

  2. Bare hyggelig det, Aase!
    Jeg er dessverre ikke hjemme mandag (er på Solbu), så det beste er nok om du sender den! Jeg gleder meg til å vise Fant den (skikkelig barnslig)!!

    Ja, så flott, jeg vil veldig gjerne se flere saker!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.