Lav høstsol og pusting med magen!

Etter den flotte høstturen Arne, jentene og jeg hadde søndag, tenkte jeg nok at det ikke kunne bli noe bedre enn det. SÅ feil kan en ta, ja. Det er jo to forskjellige måter å gå tur på og områder å gå tur i, men jammen meg er det flott å gå turer i «by`n», me. Ellers hadde jeg nok ikke klart å bodd her, det er  helt sikkert.

Vi tok en liten formiddagstur med innlagt sopp-sank (traktkantarell), før jeg tok noen timer på jobb. Etter en tid med litt laber jobbinnsats er det noen ting som har ligget litt, og som jeg nå må ta tak i. Det å være effektiv noen timer, er løsningen på det «problemet».

Pia og Ebbie lå så fint og ventet i bilen mens jeg jobbet, som vanlig. Jeg reiste inn i Maridalen og gikk en kveldstur der, før jeg kjørte hjem. Vi møtte en dame med hund, og jammen meg lot Pia være å springe bort til dem og kom på innkalling. Det var jammen meg godt. Jeg pleier å ha øyne og ører både foran og bak meg, slik at jeg kan forhindre henne i å springe bort til folk og dyr, men disse så jeg altså ikke. Ebbie så dem også, men hun «sladret» og kom derfor bort til meg, istedetfor å springe bort til hund og eier. Flinke jenta, det!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Det ble lek og moro på Pia og Ebbie og pusting med magen og nesten meditasjon på meg. Herlig! Jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn dette. Jeg elsker høsten (jeg vet at jeg har sagt det før, ja).

Tirsdag skal jeg holde tredje kurskveld i freestylekurset i Frognerparken og så skal Pia på «sladrekurs» med Tess, etter det. Ebbie blir med som visninshund (hun ligger så fint og venter i buret når hun må vente litt), mens Pia venter i bilen. Deretter bytter jeg bare hund, og så har begge to fått brukt seg litt den kvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.