Søndagstur til Grågalten!

I og med at vi hadde et ærend på Nes i helga, fikk vi også gått en flott søndagstur. Arne, Pia, Ebbie og jeg kjørte til Liaset og gikk derfra. Målet med turen var Grågalten, en topp med utrolig flott utsikt.

P1050446

Pia og Ebbie gikk litt med båndet hengene etter seg, for her kan vi fortsatt møte på sauer. Pia er ikke så flink på innkalling enda og kan antageligvis finne på og springe etter dem. Kanskje….. jeg vet ikke. Vet en ikke, må en ta sine forholdsregler.

P1050452

Da vi kom på toppen, hadde vi kjempeutsikt!

P1050456

De fikk også springe litt løse, for her oppe så vi jo at vi var helt alene.

P1050466

Vi fant endel multer, men de var litt blasse og grå. Noen kunne vi fortsatt spise, og Pia elsket dem. Ebbie ville ikke ha, mens Pia tok dem omtrent ut av hendene mine.

P1050449

Nistematen ble broderlig delt og kaffen smakte som vanlig fortreffelig. En riktig så flott tur,  ble det. Nå bærer det til Jar igjen. Jeg håper jeg får oppleve flere slike supre turer i høst.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.