Fanterampen på en tirsdag!

Tirsdag kom Fanterampen hjem igjen. Gjensynsgleden var stor, særlig Pia og Fant er jo skikkelige «bestisser». De lekte draleken med lekeanda til Fant, Fant tok den med seg ut og Pia ble kjempefrustrert da Fant ikke ville gi den fra seg.

IMG_2678

Fant trente «apportering i bamse», og koste seg ellers sammen med meg, Pia og Ebbie.

IMG_2673

Kl. 17.00 kom et skikkelig regnvær med lyn og torden og Ebbie, stakkars, sprang ned i kjeller`n og la seg under senga. Skjelvende av frykt. Hun kunne derfor ikke bli med og være «visningshund» på freestylekurset jeg skulle holde i Frognerparken. Dette er forresten treningsplassen vår!

IMG_2682

Pia skulle på et kurs etter at jeg var ferdig med «mitt» kurs, men dette ble dessverre avlyst. Jeg tok derfor bare med meg  Rampen og lot jentene være alene hjemme. Etter kurset gikk vi en trivelig tur i Frognerparken, hvor vi trente litt innkalling, gå fint i bånd og sittt/bli. Han klarte seg kjempebra, faktisk.

Det kom også en liten terrier springende rett på Fant, jeg slapp båndet og lot dem ordne opp selv. Den vesle terrieren bjeffet og knurret , Fant frøs i situasjonen og sa absolutt ingenting, før jeg gikk og han fulgte etter. Jeg ble så stolt og glad, for han viste skikkelig gode signal og bare dempet den andre hunden. Juhuuuu…….. !! Det er som jeg sier: «trening hjelper, det tar bare litt tid noen ganger».

IMG_2693

Jeg tok noen bilder av Fant og meg (for det er jo slik som ungene mine gjør), men oppdaget da jeg kom hjem, at jeg hadde hatt dugg på linsa. Jaja, litt anderledes bilder, gjør vel ikke så mye.

5 kommentarer til «Fanterampen på en tirsdag!»

  1. Hihi, ja vi er gode på bilder 😉 Deilig å ha fant hjemme igjen tenker jeg! Gjensynsglede hos alle 😀 stakkars jenta mi!! 😦 Kjakji

  2. Fanterampen var så glad da han kom hjem igjen. Nå er det akkurat som at han aldri har vært borte – rare greier. Han er rolig og fornøyd, blid og glad. Oppholdet hos Martine og David gjør han helt tydeligvis godt!!

    Ja, stakkars Ebbie. Hun hadde satt seg på fanget til pappa, da han kom hjem. Godt at hun søker trøst, ihvertfall. Nå sover hun godt!!

  3. Ja han er så fornøyd, og har det sååå bra hos de 😀
    Stakkars jenta mi, bra å vite at hun har søkt trøst da! ❤ Pappa har nok kost masse med henne 😉

  4. takk for koselig tur med Fantemann i dag. Ser ut som om Pia synger for Fant på det øverste bildet. Herlig bamsebilde!
    Ole Kristian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: