Fanterampen på en tirsdag!

Tirsdag kom Fanterampen hjem igjen. Gjensynsgleden var stor, særlig Pia og Fant er jo skikkelige «bestisser». De lekte draleken med lekeanda til Fant, Fant tok den med seg ut og Pia ble kjempefrustrert da Fant ikke ville gi den fra seg.

IMG_2678

Fant trente «apportering i bamse», og koste seg ellers sammen med meg, Pia og Ebbie.

IMG_2673

Kl. 17.00 kom et skikkelig regnvær med lyn og torden og Ebbie, stakkars, sprang ned i kjeller`n og la seg under senga. Skjelvende av frykt. Hun kunne derfor ikke bli med og være «visningshund» på freestylekurset jeg skulle holde i Frognerparken. Dette er forresten treningsplassen vår!

IMG_2682

Pia skulle på et kurs etter at jeg var ferdig med «mitt» kurs, men dette ble dessverre avlyst. Jeg tok derfor bare med meg  Rampen og lot jentene være alene hjemme. Etter kurset gikk vi en trivelig tur i Frognerparken, hvor vi trente litt innkalling, gå fint i bånd og sittt/bli. Han klarte seg kjempebra, faktisk.

Det kom også en liten terrier springende rett på Fant, jeg slapp båndet og lot dem ordne opp selv. Den vesle terrieren bjeffet og knurret , Fant frøs i situasjonen og sa absolutt ingenting, før jeg gikk og han fulgte etter. Jeg ble så stolt og glad, for han viste skikkelig gode signal og bare dempet den andre hunden. Juhuuuu…….. !! Det er som jeg sier: «trening hjelper, det tar bare litt tid noen ganger».

IMG_2693

Jeg tok noen bilder av Fant og meg (for det er jo slik som ungene mine gjør), men oppdaget da jeg kom hjem, at jeg hadde hatt dugg på linsa. Jaja, litt anderledes bilder, gjør vel ikke så mye.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Fanterampen på en tirsdag!”

  1. Fanterampen var så glad da han kom hjem igjen. Nå er det akkurat som at han aldri har vært borte – rare greier. Han er rolig og fornøyd, blid og glad. Oppholdet hos Martine og David gjør han helt tydeligvis godt!!

    Ja, stakkars Ebbie. Hun hadde satt seg på fanget til pappa, da han kom hjem. Godt at hun søker trøst, ihvertfall. Nå sover hun godt!!

  2. Ja han er så fornøyd, og har det sååå bra hos de 😀
    Stakkars jenta mi, bra å vite at hun har søkt trøst da! ❤ Pappa har nok kost masse med henne 😉

  3. takk for koselig tur med Fantemann i dag. Ser ut som om Pia synger for Fant på det øverste bildet. Herlig bamsebilde!
    Ole Kristian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.