Gode Maridalsturer!

Høsten er den aller, aller beste årstiden, synes jeg. Jeg nyter naturens flotte farger, det er frisk luft og jeg henter krefter og koser meg. Jeg går turer langs Maridalsvannet eller i skogen rundt så ofte jeg kan.

Jeg har hatt noen flotte turer de siste dagene. Jeg går ikke så langt, men bruker god tid og nyter å se at hundene leker og koser seg. Fanterampen er hos Martine noen dager nå, og han kan vel ikke ha det bedre enn hos henne. De trener, går turer, leker med ball og Fant har fått en ny «vår». Martine og David er så flinke med han, og jeg slapper helt av når han er sammen med dem.

Jeg har lagt ut noen bilder fra turene våre de siste dagene på hjemmesida mi, for der er det lett å lage et fotoalbum. Hvis du har lyst til å kikke på dem, kan du gå inn HER.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Gode Maridalsturer!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.