Gode Maridalsturer!

Høsten er den aller, aller beste årstiden, synes jeg. Jeg nyter naturens flotte farger, det er frisk luft og jeg henter krefter og koser meg. Jeg går turer langs Maridalsvannet eller i skogen rundt så ofte jeg kan.

Jeg har hatt noen flotte turer de siste dagene. Jeg går ikke så langt, men bruker god tid og nyter å se at hundene leker og koser seg. Fanterampen er hos Martine noen dager nå, og han kan vel ikke ha det bedre enn hos henne. De trener, går turer, leker med ball og Fant har fått en ny «vår». Martine og David er så flinke med han, og jeg slapper helt av når han er sammen med dem.

Jeg har lagt ut noen bilder fra turene våre de siste dagene på hjemmesida mi, for der er det lett å lage et fotoalbum. Hvis du har lyst til å kikke på dem, kan du gå inn HER.

2 kommentarer til «Gode Maridalsturer!»

  1. Vakreste sted på jord syntes jeg. Elsker Maridalen!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: