Rolige hundedager!

Vi har ikke trent så mye de siste dagene, egentlig, bare littegrann inne og litt på tur. Formen har vært «så som så», etter litt feil inntak av mat. Æsj….!

Søndag reiste vi til Maridalen. Fant gikk et spor som bare hadde 15 minutters liggetid, før han og jeg koste oss alene på tur i skogen. Fant var faktisk ganske flink i vinklene i dag, og var like ivrig som vanlig. Han må holdes igjen i lina, ellers klarer jeg ikke å henge med han.

Etter dette, fikk jentene en god tur alene. De lekte og koste seg. Det var skikkelig høst i dag, regn og sludd og vind. Jeg synes det er litt godt jeg, da, å kunne «kjenne» litt på været. Fant og jeg ble klissvåte, mens korthårene bare kunne tørkes med et håndkle, så var de tørre igjen.

Nå venter jeg på alle ungene + David . I kveld er det fårikål som står på menyen.

Trøtte Fanterampen vår. 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Rolige hundedager!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.