Dommerutdannelse i kreativ lydighet.

Jeg ble i vår spurt om jeg kunne tenke meg å ta dommerutdannelse i freestyle/htm, noe som jeg sa JA til. Neste helg kommer danske Emmy Simonsen til Oslo for å holde kurs. Det blir i tillegg en teoretisk og praktisk prøve seinere (som jeg selvsagt må bestå), før jeg blir ferdig utdannet dommer. Dette blir garantert kjempemorsomt!!

Ellers er det et par jenter som koser seg på Solbu! De leker jaktleken, Pia henter vedkubber som de leker med, og så trener vi bare bittelittegrann.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.