Jeg gleder meg!!

Denne helga skal Ebbie og jeg delta på den første helga av fire, i et kurs som heter «spesialsøk som aktivisering». Det blir et litt anderledes kurs for oss, men jeg tror nok at Ebbie kommer til å synes at dette er morsomt. Jeg gleder meg ihvertfall veldig.

Pia har startet på grunnferdighetskurs hos Aase, og som vanlig er jeg veldig fornøyd når jeg går på kurs hos henne. Vi har foreløbig bare hatt to kurskvelder, men Pia og jeg har bare deltatt på en av dem. Den andre kvelden kurset gikk, holdt jeg siste kurskveld i freestyle i Frognerparken. Vi får lekser på mail, og vi har trent på dem hjemme.

Aase er også en av instruktørene på kurset i helga, sammen med Sissel Larsen. Jeg kan vel trygt si, at jeg har funnet min favoritt-instruktør.

Torsdag gikk Ebbie, Pia og jeg en trivelig formiddagstur med Inger og Isa i Maridalen. Fant var sammen med sin aller beste venn,  Martine, og kunne vel ikke hatt det bedre. Det snødde på turen og det blåste kaldt, men med godt selskap og mat og drikke, holdt vi varmen. Det var forresten ikke enkelt for Inger å få satt seg ned, med to korthårer som gjerne ville være med.

Isa måtte ut i vannet og kikke på løvet som lå og fløyt. Hun frøys og skalv, lille vennen, men hun skulle ha seg frabedt å sitte på fanget med pledd og å få varmet seg på fanget til mamma`n sin.

Fredag gikk vi en avslappende og «puste-med-magen-tur»  før jobb, og hundene er så utrolig trivelige å gå tur med. De leker og koser seg, de kommer på innkalling (Fant også)  og jeg legger inn både felles-sitt og felles-dekk med dem. Fant er virkelig blitt voksen nå, og han klarer å konsentrere seg om kontakt og trening med meg. I tillegg er han så innmari blid og fornøyd og han smiler med hele seg.

Vi jobber fortsatt med enkelte ting som Fant synes er vanskelig, men alt i alt fungerer han veldig bra nå. Han har stort utbytte av å være «alenehund» hos Martine og David innimellom. Jeg kan bare ikke få takket dem nok, for den jobben de gjør med han.

Nå lader vi opp til helgas kurs. Godbiter er kuttet opp, buret og stolen er lastet inn i bilen, ryggsekken er funnet fram og termosen står klar på kjøkkenbenken. Det kommer nok et lite referat fra helga, kan jeg tenke meg.

 

3 kommentarer til «Jeg gleder meg!!»

  1. Ser ut til at dere har hatt en fin fredag! Tusen takk for veldig hyggelige omtale,- det varmer veldig! Vi gleder oss til helga,- tror det blir ei kjempefin gruppe, med mange forskjellige hunder. GØY!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: