Flott helg og en god start på uka!!

Lørdagen ble brukt til litt forskjellig. Jeg vaska og rydda i huset, vaska tøy og handla litt . Alle hundene fikk en god tur rundt omkring på Nadderud, innlagt litt lek og trening.

På ettermiddagen dukket det opp 8 damer i Asaveien. Vi skulle nemlig på Hellbillies-konsert. Vi møttes hjemme hos meg, til litt vinsmaking og kos, før vi samlet reiste med buss inn til Spektrum. Bilettene til Hellbillies konserten var bestilt for leeeeeenge siden og jeg hadde gledet meg like lenge. Jeg ble ikke skuffet, det er helt sikkert. En forrykende konsert, med kjente og kjære sanger og allsangen ljomet mellom veggene. Stakkars Inger, som satt ved siden av meg! Jeg lurte et øyeblikk på om det høyre øret hennes ville ta alvorlig skade av min sangstemme! Det ble faktisk litt dans på slutten, også. Herlig! En super kveld. Takk til dere alle!

Søndag var formen god og formiddagen ble tilbragt på sofaen, med sport på tv`n og hunder på fanget.

Inger og jeg møttes for å gå en tur på Nadderud. I og med at Arne var hjemme (til en forandring. Søndagen er også jobbedag for en rema-kjøpmann, nemlig), ville ikke Ebbie være med meg, Pia og Fant på tur. Når jeg skulle ha henne med meg ut i bilen, sprang hun opp i sofaen der Arne satt, la seg oppå sofaputene bak nakken hans (se det for deg….. ) og nektet å bli med meg ut. Arne reiste seg opp og lokket på henne, men da sprang hun ned i kjellerstua, og der ble hun til vi hadde reist. Ja, da ble hun hjemme sammen med papsen, da.

Vi gikk en trivelig tur. Fant var høyt oppe noen ganger, men ellers var han flink og grei å gå med. Han er kjempesterk og dro avgårde for å lukte på både det ene og det andre, mens mor og Pia hang på som best vi kunne.

Vi gikk til et inngjerdet område og slapp Pia og Isa, Fant gikk med båndet hengende etter seg.  Jeg stoler ikke på at han kommer når jeg roper på han, selv om han er mye mere lydhør om dagen, og mye mere fokusert på meg.

I farta bilder med mobilen, blir sjelden gode bilder. Veldig morsomt å se at Fanterampen koste seg og lekte med Isa og Pia.

Mandag formiddag gikk hundene og jeg en frisk tur i Maridalen. Det var et lite snødryss på bakken og deilig å gå tur. Fant smilte og koste seg. Han hadde det travelt med å springe og jakte, men kom fort og greit på innkalling.

Det var så vidt han hadde tid til å sitte stille og vente på goddisen, for den ville han så gjerne ha. Godgutten vår, det!

Ebbie er som vanlig klar til trening!

Jeg reiste på butikken og jobbet noen timer, og da kom Martine og hentet Fanterampen. Han skal være der til torsdag, og det blir godt for han. Han er blid og fornøyd om dagen, men jeg merker at lunta hans har vært litt kortere om dagen. Han knurrer litt lettere på jentene, han vil ligge mere i fred og han vil ha større plass rundt seg. Da er det godt for han å komme til Martine og bonuspappa David. Meldingene derfra i kveld, går ut på at han sover og sover og sover…..og koser seg med Martemor. Hjertet mitt gleder seg!!

Det ble en kveldstur med Inger og Isa og nå er det beina på bordet og Farmen på tv.

Tirsdag blir det tur, jobb og så skal Pia på kurs med Aase på kvelden. Det gleder jeg meg til. Fanterampen skal også klippe seg! Det blir veldig godt for han det, for kun den vesle snøen dere ser på disse bildene, var nok til at Fanterampen hadde snøklumper på beina og på brystet. Det blir godt for han å slippe det.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.