Lite blogging om dagen!

Jeg blogger lite om dagen,  men det er ikke fordi det ikke skjer noe med oss. Det går i turer, freestyletrening, privatttimer i agility og litt enkel trening inne og i hagen. Det er så kaldt ute nå, derfor blir ikke turene på formiddagen så lange. Det gjør uansett godt å komme seg ut i skogen hver dag, både for rygg og psyke!!

IMG_3692

Helga som var, reiste tvillingsøster Mie og jeg til Solbu. Vi reiste opp fredag formiddag og reiste hjem mandag etter frokost. Eldstesøster kunne dessverre ikke komme en tur lørdag, men Mie og jeg koste oss som vanlig. Bildet over er fra Tunhovd. Vi reiste og handlet lørdag og det var vel ca 20 kuldegrader midt på dagen.

IMG_3687

Det var kaaaaaaaldt både natt og dag, så kaldt at hundene nesten ikke klarte å være ute.

DSC_0029

Desember er en helt spesiell mnd. når det gjelder lyset ute. Når det er så kaldt ute, er det helt eventyrlige farger både på soloppgang og blåtime.

DSC_0042

DSC_0015DSC_0034

Fant har vært hos Martine noen dager, og har kost seg veldig, som vanlig. Jeg hentet han i dag, og det ble et ellevilt gjensyn på «søsknene». De fikk leke og springe i skogen og de jaktet og koste seg sammen.

Torsdag blir det tur før jobb, og litt enkel trening på kvelden. Er det like kaldt, blir nok treningen i heimen, tenker jeg. Fredag skal Ebbie og jeg ha nok en privattime i agility, sammen med Birgitta og Tia. Alle mine blir med, men de får bare en liten luftetur før og etter trening. Jeg tror nok både Pia og Fant synes det er bedre, enn å være alene hjemme. Hurra for vebastoen min, sier jeg bare. Det er ingen som fryser når de er «ventehunder» i bilen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: