Takk for året 2012!

Jula går sin vandte, gode gang. Det betyr familiebesøk, god mat og godt drikke, turer, trening, kos og litt late dager. Ihvertfall for meg. Arne har jobbet sju dagers uker de to siste mnd., og han har bare hatt fri 1. og 2. dag jul. Det blir godt for han når varetellingen er slutt, for da blir det endelig normal jobbing på han.

DSC_0030

Ellers har Pia og Ebbie løpetid nå. Pia fikk løpetid 22. desember, mens Ebbie kom etter den 26. desember. Det er veldig godt at de får det så likt, for det gjør det lettere for Fanterampen. Han er kjempeflink de første 12 dagene, men etter det skal han til David og Martine. Det er godt for han å slippe å være hjemme de dagene det står på som verst.

Vi har fått snø, heldigvis, men det er meldt regn de neste dagene. Det synes jeg er kjempedumt, for jeg vil ha skikkelig vinter med snø og kuldegrader. Da trives jeg aller best.

Neste år begynner å fylles opp med kurs som jeg skal holde, og det synes jeg er veldig godt, egentlig. Jeg har ikke planer om å delta på så mange kurs med egne hunder i året som kommer. Jeg har lyst til å kunne benytte meg av treninger som dukker opp, og å planlegge freestyletreninger med andre. Jeg kommer til å legge mest vekt på freestyletrening, litt rally innimellom og så har veldig lyst til å delta på et runderingskurs. Vi får se hvordan det blir når året går sin gang.

Jeg har forresten meldt meg på et seminar med Victoria Stilwell i mars mnd., og det gleder jeg meg utrolig mye til. Kurset går i Stockholm, derfor blir det ei skikkelig frihelg på meg da.

DSC_0043

JEG VIL FÅ ØNSKE DERE ALLE ET RIKTIG GODT NYTTÅR!

Jeg håper at jeg får se mange av mine hundevenner i året som kommer. Til treninger, skravling, kos og gode samtaler!!

Hilsen Hilde, Fanterampen, Ebbie og Pia!

DSC_0064

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Takk for året 2012!”

 1. Godt med juleferie! Jeg vil si tusen takk for alle koselige og morsomme samtaler om trening og andre ting dette året. Du har gitt meg inspirasjon på mange områder, som jeg har sagt til deg. Håper vi får mange hyggelige og inspirerende treninger og samtaler i det kommende året også! Ønsker deg og dine et knakende kjekt nytt år!

 2. Hei!
  Så fine bilder av hundene.
  Ønsker deg og dine et godt nytt år. Gleder meg til flere treninger på nyåret.
  Klem fra Birgitta

 3. Tusen takk, alle sammen!!!!

  Jeg håper at vi får til mange hyggelige treninger, med skravling og kos i 2013. Jeg er heldig som har dere å trene med og å hente inspirasjon fra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.