Planlegging av hundeåret 2013.

Ja, planlegging av kurs jeg skal holde i 2013, er godt i gang. Dette året har jeg selv deltatt på mange kurs, og det var akkurat det jeg hadde tenkt å gjøre i 2012. Jeg har allikevel holdt mange kurs selv også, både i Bærum, Frognerparken, på Nes, Bø i Telemark, Tjøme og Lysaker.

P1040269

Privattimer er det også blitt noen av, og det er kjempefine timer. Det å kun være  hund og eier/familie sammen med meg, er virkelig utbyttesrikt og givende. Det er flere som kunne hatt utbytte av privattimer, ikke bare de med såkalte «problemhunder». Timene er også fine for de som ikke har mulighet til å delta på et helt kurs, eller for de som kun har et par øvelser de trenger å øve på. Det kan feks. være innkalling, gå fint i bånd, valpetrening, passeringstrening osv.

Tilbake til 2013: Jeg har planlagt fire freestylekurs så langt i 2013. Et for Aase, Canis, et for GoodDog i Frognerparken (Tess Erngren), et for Hadeland Hundeklubb og et for Nesbyen Hundeskole på Låplassen. Freestylekurs er et av de morsomste kursene jeg holder, for det er så mange glade hunder og eiere som går på disse kursene. Det er det på de andre kursene jeg holder også det, men med musikk og dans under trening, sier det seg selv at det blir spesielt hyggelige kurs.

Ellers er jeg innmari glad i å holde kurs litt borte fra heimen, for da må jeg overnatte og det elsker jeg. Ei lita campinghytte, hundene og meg, kurs på dagtid og hygge med hundene og gjennomgang av neste kursdag på kvelden -ja, jeg kan ikke tenke meg noe bedre.

IMG_0531

Jeg skal også holde temakveld i rally-lydighet for en hundeklubb her i Bærum, freestyle-intro for en venninde-gjeng og så skal jeg holde kurs for «yndlingene» mine, nemlig lapphund-gjengen ei helg i februar. I år blir det et vinterkurs, og det skal bli morsomt!!!

Ellers skal Ebbie og jeg fortsette med agility privattimene våre, sammen med Birgitta og Tia. Ebbie elsker å trene agility, og jeg skal prøve å holde denne treningen vedlike utover året som kommer. Ebbie og jeg skal også fortsette på kurset «Spesialsøk som aktivisering». Vi har igjen to helger på dette kurset, og første helga var kjempemorsom. Jeg skal også på et seminar med Victoria Stilwell i Stockholm ei helg i mars. Gjett om jeg gleder meg. Et annet seminar jeg skal delta på, er med Sophia Yin. Dette er et helgekurs i juni, spennende.

Alle tre hundene skal trene  kreativ lydighet og rally (+ agility med Ebbie), mens Fanterampen i tillegg skal gå spor og springe masse på jakt. Ja, og så skal Ebbie og Pia trene litt søk etter gjenstander ute, når Fanterampen går sine spor. Dagene ute i skogen med hundene mine, er de beste jeg vet om.

p1040636

Så, hvis ikke 2013 blir et knakandes godt år, ja da vet ikke jeg……!

JEG ØNSKER AT DERE VIL FÅ ET LIKE GODT ÅR SOM MEG!

RIKTIG GODT NYTTÅR TIL ALLE!!

newyear1

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Planlegging av hundeåret 2013.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.