Solbu, Fanterampen og meg.

P1050954

Fant koser seg på Solbu som «alenehund» om dagen. Det gjør jeg også, for det er lenge siden Fanterampen og jeg var alene over flere dager. Vi sparker på turer, trener litt føring i agility, freestyle, apportering, innkalling og så leker jeg med han. Han har alltid  vært litt forsiktig når det kommer til lek, men det er kanskje ikke rart, med tanke på at han gikk med tannpine en gooood stund. Det er min dårlige samvittighet, kjenner jeg. Nå, derimot, er han frisk og rask, men jeg merker at han kan være litt forsikig enda. Dårlige erfaringer sitter godt i, tydeligvis.

IMG_3845

P1050957

Det er kaldt om morgenen, ca 18 kuldegrader, men det blir varmere når sola dukker opp. 10 kuldegrader på dagtid, er en veldig fin temperatur og det er godt å være ute da. Det er bare å kle seg godt!!

IMG_3861

Fant skuer mot Brenna, for der regjerer Miko. Kanskje kommer han ut en tur?

IMG_3857

«Har du goddis i lomma, mamma»?

P1050968

«-må jeg søke etter dem, sier du»?

P1050972

Fredag er planen å sparke en tur, fortsette å trene føring i ag, litt freestyle, lek og innkalling. Jeg skal gjøre litt kontorarbeid som jeg har tatt med meg og gå gjennom freestylekurset mitt. Det er viktig å ikke stå på stedet hvil, men å jobbe med kursene, selv om jeg har en»oppskrift» og har holdt endel av dem før.

Det er ganske så flott på Solbu nå!

P1050928

RIKTIG GOD HELG TIL DERE ALLE!!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.