Rally-trening i hagen!!

Selv om det er kaldt i været, går det ann å legge inn litt trening. Mental trening er viktig for alle.

Fredag starta ikke bilen, derfor kom jeg meg ikke avgårde på arbeid. Det tar over en time med kollektivtransport til Kjelsås, og jeg ville ikke la Ebbie være hjemme alene, med kragen på.

Noe måtte vi jo finne på, derfor satte jeg opp en liten rally-bane med 10 skilt. Jeg hadde satt opp en bane torsdag kveld, også, med litt andre skilt.

Ebbie går banene som bare det, og utfører øvelsene helt korrekt. Pia må trene mere på endel ting, slik som feks. dekk/bli – mens jeg går rundt henne, stå fra sitt, og fine og korrekte vendinger. Ja, da vet jeg hva vi trenger å trene på.

Fanterampen er så ivrig, og han bjeffer og sitter bamse omhverandre. Han spiser goddis som belønning og prøver etter beste evne å gjøre det jeg ber han om. Han kan det meste, han også, det er bare det at han ikke klarer å konsentrere seg, for han blir altfor ivrig. Slik er det med han, når han trener uten forstyrrelser her hjemme.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.