To GODE hundebøker!

Det er viktig å holde seg oppdatert!! Jeg er (som mange vet) innmari glad i å lese bøker som tar for seg trening uten napping i bånd, nakketak, såkalte korrigeringer osv., og jeg trener og underviser selv etter disse prinsippene. Jeg stiller også krav til hundene mine, men jeg har en stor tro på at samarbeidet og kontakten mellom hunden og meg, blir mye bedre av å belønning og rose, veilede og å hjelpe hunden til å lykkes.
P1060012
Stor var derfor min glede da jeg oppdaget at det var kommet en apporteringsbok skrevet av to svenske jenter, som jeg har fulgt litt med på, via blogger osv. Tenk, en bok om apportering som tar for seg trening uten fysiske eller verbale korrigeringer. Boka ble bestilt (sammen med en bok av Karen Pryor, «veien inn i dyrets sinn» – som jeg også gleder meg til å lese) og jeg hentet dem på posten i går. Etter å ha skumlest litt i «Apportering til vardag og fest», er jeg helt frelst og jeg gleder meg til å bruke noen kvelder på videre lesing. Boka tar for seg retriever – og spanieltrening, men er super for alle som vil lese og lære om apportereing som aktivisering, også.
P1060014
P1060013
 – og så et bilde til av bestevennene, Fant og Pia!
IMG_4264

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “To GODE hundebøker!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.