En flott påske er over!

Det har vært ei super påske for meg og alle mine. Jeg har kost meg på Solbu med ungene, Arne, bonuspappa og annen familie, og hundene har vært slitne og trøtte etter mye kos og turer hver dag.

IMG_4718

Jeg klarer ikke å gå på ski med alle tre, derfor reiste jeg inn til Ljøtelende og fant skuterspor og en vei som vi kunne gå på.

IMG_4723

Deilige påskedager, men alt har en slutt. Jeg ble igjen for å vaske hytta, rydde bort påska og vaske sengetøy osv. I dag reiser vi til Jar igjen. Dvs. det blir en tur i Maridalen for å lufte hundene først, deretter noen timer på jobb før jeg reiser hjem. Nå begynner hverdagen igjen, og det er egentlig alltid godt. Det blir planlegging av kurs, trening og så gleder jeg meg masse til å gå spor og å trene søk i skogen igjen. Bare snøen smelter……!

Fant har virkelig kost seg,  slappet av og holdt utkikk fra verandaen.

IMG_4659

1 tanke på “En flott påske er over!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.