En flott påske er over!

Det har vært ei super påske for meg og alle mine. Jeg har kost meg på Solbu med ungene, Arne, bonuspappa og annen familie, og hundene har vært slitne og trøtte etter mye kos og turer hver dag.

IMG_4718

Jeg klarer ikke å gå på ski med alle tre, derfor reiste jeg inn til Ljøtelende og fant skuterspor og en vei som vi kunne gå på.

IMG_4723

Deilige påskedager, men alt har en slutt. Jeg ble igjen for å vaske hytta, rydde bort påska og vaske sengetøy osv. I dag reiser vi til Jar igjen. Dvs. det blir en tur i Maridalen for å lufte hundene først, deretter noen timer på jobb før jeg reiser hjem. Nå begynner hverdagen igjen, og det er egentlig alltid godt. Det blir planlegging av kurs, trening og så gleder jeg meg masse til å gå spor og å trene søk i skogen igjen. Bare snøen smelter……!

Fant har virkelig kost seg,  slappet av og holdt utkikk fra verandaen.

IMG_4659

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “En flott påske er over!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.